В отбора на Манчестър Юнайтед остават уверени, че може да

...
В отбора на Манчестър Юнайтед остават уверени, че може да
Коментари Харесай

В Юнайтед са уверени, че ще вземат своите цели през лятото, дори и без ШЛ

В тима на Манчестър Юнайтед остават уверени, че може да притегли своите съществени цели за лятото, даже в случай че не съумеят да се класират за Шампионската лига. Тимът на Ралф Рангник завоюва последните си два мача против Брайтън и Лийдс, като по този метод отвори разлика от четири точки сред себе си и петия Уест Хем. Но Арсенал, Уулвърхемптън и Тотнъм също гонят четвъртото място, което сега се заема точно от „ алените дяволи “.

Търсенето на нов управител към този момент в ход, като Маурисио Почетино и Ерик загар Хаг са измежду основите претендентите, а те сигурно ще желаят да подсилят възможния си нов състав с класни играчи.

„ ESPN “ в този момент оповестява, че в клуба са уверени, че може да си обезпечат играчите, които желаят, даже и да попаднат в Лига Европа. Сред имената, които се спрягат за „ Олд Трафорд “ са нападателя на Тотнъм Хари Кейн и полузащитника на Уест Хем Деклан Райс. И двамата нееднократно обаче са заявявали, че желаят да играят в Шампионската лига.

„ ESPN “ цитира свои източници, близки до Юнайтед, които дават образец с Пол Погба, който дойде в отбора за рекодните за клуба 89 милиона паунда през 2016 година, макар че „ алените дяволи “ участваха точно в Лига Европа, който те завоюваха по-късно.

Очаква се обаче, който и да бъде новият управител, то той ще бъде подсилен финансово на трансферния пазар, защото Юнайтед ще продължи още веднъж възраждането си към върха на таблицата във Висшата лига дружно с тимовете на Манчестър Сити, Ливърпул и Челси.

В идеалния случай на „ Олд Трафорд “ желае новият им треньор да стане явен преди началото на предсезонната подготовка, с цел да има оптимално време за тренировки пред началото на новия сезон, който ще бъде пресечен поради Световното състезание в Катар през ноември и декември.

Новият управител също ще би трябвало да вземе бързи решения за това кои играчи, чиито контракти изтичат това лято или идващото, да останат в клуба. Такива са Кристиано Роналдо, Люк Шоу, Маркъс Рашфорд, Фред и Давид де Хеа, които имат договори до края на идващия сезон.

Manchester United 'remain confident they can attract their transfer targets' this summer even if they fail to make the Champions League
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР