В отбора на блондинките се завърна Николета Лозанова Николета Лозанова

...
В отбора на блондинките се завърна Николета Лозанова Николета Лозанова
Коментари Харесай

Николета Лозанова стана блондинка, няма да я познаете

В тима на русокоските се завърна Николета Лозанова  Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През.

Плеймейтката реши да изсветли косата си, като за задачата се остави в ръцете на фризьора на звездите Венелин Кондаков, който се похвали за новата коса на НиЛо със фотоси в обществените мрежи. От описа на моделката излиза наяве, че процедурата до реализиране на пепеляворусия колорит е препотила фризьора и му е лишила няколко часа. Николета си я харесала цвета и напряко била захласната от него, само че признава, че е станало много мъчно.

Николета Лозанова шашна почитателите с нова визия

"Това е нейният цвят! Супер е, доста й отива ", реагират фенове на моделката. Някои от фенките незабавно пишат, че желаете да наподобява по този начин и молят да се запиша час. По всяка възможност Николета още веднъж ще наложат трендовете при стилните прически, позволяват коафьори. Те чакат скоро родните звезди да се захласнат тъкмо по този цвят. Както преди време всички копия на НиЛо се боядисваха кестеняви, написа „ България Днес “.

Друга част от почитателите на Николета не утвърждават смяната в стайлинга й.„ Не ми харесва тъкмо този цвят, губи се брюнетският ти сексапил “, счита последователка на плеймейтката.

View this post on Instagram
Life is too short to have boring hair

A post shared by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova) on Aug 11, 2020 at 11:08am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova) on Aug 11, 2020 at 11:54am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР