В отбора на Барселона вече са започнали да се подготвят

...
В отбора на Барселона вече са започнали да се подготвят
Коментари Харесай

Барселона има две основни цели за лятото

В тима на Барселона към този момент са почнали да се приготвят за идващия сезон и вниманието им ще бъде ориентирано към лятото, когато могат да бъдат привлечени качествени футболисти и то без пари. Една от задачите на отбора е полузащитника на Милан Франк Кесие, чийто контракт изтича в края на сезона.

Президентът Жоан Лапорта и неговият екип се надяват да подсилят всяка една от трите зони на тима през лятото, като нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд към момента се счита за съществена цел за офанзивата макар неговата сериозна цена и конкуренцията за подписа му.

В същото време обаче Кесие демонстрира страхотни игри, откогато дойде в Милан от Аталанта, само че евентуално ще напусне „ Сан Сиро “ в края на контракта си на 30 юни. „ Лос Кулес “ от известно време наблюдават котдивоареца, който също се интересува от възможен трансфер на „ Камп Ноу “ макар интереса от страна на Пари Сен Жермен и Ливърпул, написа „ Marca “.

Според Transfermarkt.com, в случай че Кесие не беше разполагаем като свободен сътрудник, настоящата му пазарна стойност щеше да бъде към 40 милиона евро.

Капитанът Серхио Бускетс няма за играе постоянно, а той по този начин или другояче навършва 34 години през юни и, макар че треньорът Шави Ернандес към момента има доверие във ветерана, Кесие се счита за негов правоприемник. 25-годишният халф има пет гола през този сезон във всички шампионати, а през миналата година означи 14 попадения.

He's available on a free transfer this summer ✍️
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР