В Остин Фернандо Алонсо записа най-слабата си квалификация за сезон

...
В Остин Фернандо Алонсо записа най-слабата си квалификация за сезон
Коментари Харесай

Алонсо отписа шансовете си в САЩ

В Остин Фернандо Алонсо записа най-слабата си подготовка за сезон 2023 във Формула 1, откакто остана 17-и и отпадна в първата част на сесията. Досега тази година испанецът постоянно стигаше до борбата в топ 10.

„ Като движение, това беше максимумът – призна след отпадането си при започване на квалификацията Алонсо. – Обиколката за излизане от бокса не беше идеална, защото имаше много трафик, влязох в бързия тур 1 секунда преди края на времето и започнах тази обиколка доста покрай колите пред мен. Иначе обиколката ми не беше неприятна, само че се надявам на положително показване в спринта, тъй като неделното ми съревнование е компрометирано след тази подготовка. ”В Остин Астън Мартин употребява последния огромен пакет усъвършенствания по AMR23 за годината, като измененията засягат главно пода и дифузьора, само че програмата на отбора се обърка още в свободната подготовка, когато се появиха проблеми със спирачките и на двете коли.

„ Все още не сме изцяло наясно какво можем да извлечем от новите неща по колата – призна Алонсо. – Влязохме в квалификацията на сляпо и резултатът се видя. Този уикенд ще е като тест за нас, да забележим какво можем да научим в останалите сесии. ”

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР