В оставките няма нищо драматично. Обновяването на един кабинет е

...
В оставките няма нищо драматично. Обновяването на един кабинет е
Коментари Харесай

Сидеров: От улични сблъсъци имам впечатления за добрата работа на Младен Маринов

„ В оставките няма нищо трагично. Обновяването на един кабинет е нещо обикновено и демократично ”, съобщи водачът на „ Атака “ и ръководител на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров по време на дебатите по персоналните промени в Министерския съвет.

Той отговори на рецензиите на опозицията и настояването им за оставка на държавното управление, като се базира на социологическо изследване, съгласно което близо 2/3 от обществото не желае предварителни избори, тъй като не вижда кой би могъл да размени настоящето ръководство.

„ Трябва да продължаваме и продължаваме, като сменяме трима министри “, акцентира Сидеров, припомняйки, че в групата на „ Обединени патриоти “ има разминаване по отношение на гласуването на оставките, които няма да бъдат подкрепени от НФСБ.

„ Като цяло групата ни ще поддържа новите министри. Те са посочени от премиера, който има право да направи това и е стимулирал решението си “, разяснява Сидеров.

„ Като патил и препатил политик мога да кажа за един от новите министри, на Министерство на вътрешните работи, който беше най-обсъжданият. Не знам дали в тази зала има различен депутат, който да има директни и персонални усещания от улични конфликти с Младен Маринов. Аз имам и мога да кажа, че той си вършеше добре работата “, добави той.

Сидеров изрази поддръжка и за останалите двама министри, които следва да поемат новите си постове – Росен Желязков и Петя Аврамова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР