В остър спор за визитата на Румен Радев в Кремъл

...
В остър спор за визитата на Румен Радев в Кремъл
Коментари Харесай

Страшен скандал в ефира! Десислава Атанасова: Посещението на Радев в Москва е като на подгряваща група. Мирчев: Борисов е портиер

В изострен спор за визитата на Румен Радев в Кремъл и идната такава на Бойко Борисов влязоха депутатите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия Десислава Атанасова и Стоян Мирчев по Нова Тв одеве.

Ето по-важното от това, което споделиха те:

Десислава Атанасова, ГЕРБ: „ От срещата на Румен Радев с Путин стана ясно единствено едно нещо – положителните връзки сред двете страни са значими за двете страни. Не бяха дадени, обаче отговори на енергийните планове и Белене. Такива очевидно ще намерим след диалозите сред Путин и Бойко Борисов след дни. Така че огромната вест от срещата на Радев в Москва е една - идната аудиенция на Бойко Борисов в Москва и срещата му с Путин. ”



Стоян Мирчев, Българска социалистическа партия: „ Не съм склонен с сходни тези. От 10 години имаше заледяване сред връзките Русия – България и в този момент Румен Радев ги размрази и сложи началото на едно стопляне. Той е желал да има и министри в делегацията, само че държавното управление не е разрешило, което значи, че приказваме за вътрешно опълчване. ”



Десислава Атанасова: „ Делегациите за непознати визити ги дефинира Министерстия съвет. Бойко Борисов от дълго време се е потвърдил зад граница, единствено преди дни видяхте, че Европа беше у нас. Тъй като Радев обича музиката, ще употребявам това и ще кажа, че визитата му в Москва беше като осъществяване на подгряваща група, преди на сцената да излезе главната група. ”



Стоян Мирчев: „ Аз разбирам, че желае да се омаловажи срещата на Радев с Путин, само че това не е по този начин. Още повече, че двамата са си говорили 40 минути без преводач, нещо кето не се е случвало сред президенти. За мен в тази ситуация Борисов е портиер. Освен всичко друго той държи болшинството в Народното събрание и първото нещо, което би трябвало да направи, е да отстрани мораториума на държавното управление върху Белене, с цел да покаже отношение към Русия. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР