В оспорваната битка снощи победител в 7 сезон на Мастър

...
В оспорваната битка снощи победител в 7 сезон на Мастър
Коментари Харесай

Новият победител в Мастър шеф е Мария Жекова

 В оспорваната борба нощес победител в 7 сезон на " Мастър началник " стана Мария Жекова.

Tя безусловно прегази конкуренцията и беше водеща във всички задания, в които ѝ се наложи да готви. Мария впечатли журито с напълно български ястия. 

" Аз съм горда българка и през днешния ден ще стартира с Черно море, ще мина през низините и Предбалкана, реките, и ще ви кача в планината. ". Така изясни концепцията си за меню тя.

В кухнята Мария остана вярна на личния си жанр и екокауза. И резултатите не закъсняха. Тя е безспорен първенец по наличие в #топ3 и #MasterClass. В този сезон никой не е носил значката за имунитет повече от нея. 

Зрителите разясниха, че от дълго време не е имало толкоз мощен край на шоуто и че и тримата участници заслужават да вземат премията.

За Мария мненията бяха напълно в нейна поддръжка: " Винаги приготвяше всичко с огромно предпочитание и по тази причина всякога резултатът беше прелестен! Нито веднъж не се съобщи! ". 

" Това е самопризнание на изключителни хора, които повярваха в мен, и които най-после ме увенчаха с купа на победител. Огромно е щастието, изключително когато си заложил всичките си козове, цялата си сила, предпочитание, мисъл и обич в нещо, и когато то се увенчае с триумф е доста по-сладко от всеки различен момент! ", сподели след премията победителката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР