В оспорвана и изтощителна капитанска битка се изправиха един срещу

...
В оспорвана и изтощителна капитанска битка се изправиха един срещу
Коментари Харесай

Сърбинът в „Игри на волята“: Между любовта и битките

В оспорвана и изтощителна капитанска борба се изправиха един против различен на арената Алекса, Валери и Зорница.

След изненадваща елиминация шоуто напусна Валери - капитанът на Безстрашните, а Зорница съумя да се пребори за второто място и да се завърне при племето си Непобедими.

В последна сметка сърбинът съумя да се пребори за първото място с воля, макар че показа, че не е бил в кондиция и в най-хубавата си форма . Той извоюва победа за племето си - Супергерои. А играчите схванаха, че на никого не е обезпечено мястото в приключенското шоу.
 
Алекса бе изправен пред най-трудния и прочувствен избор – този сред любовта и разсъдъка в името на тима. Той трябваше да избира сред сантиментална вечеря със своята обичана Елица, с която не са се виждали от месец и това да помогне на племето си, като завоюва преимущество за Супергероите в идната номинационна борба. Той сподели капитанската чест и избра отбора  пред среща със своето момиче. 

Сърбинът стартира своето присъединяване в шоуто в тима на Резервите и се трансформира в последното попълнение в племената в „ Игри на волята България “.

Негов съперник в тима на Непобедимите обаче е неговата обичана. 25-годишният мъж е първенец по битка на Сърбия.
 
Елица пък е олимпийски първенец и има бронзов орден от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година Тя е считана за една от фаворитките в шоуто.
 NOVA
Двамата влюбени вземат решение да се запишат дружно в предаването , с цел да не се разделят за дълго време. А това, че са в разнообразни тимове много тежи на Елица. Още през цялото време на Игрите стана ясно, че сред тях има мощна обич и двамата са си опора в живота.
                 

Сърбинът споделя, че доста харесва страната ни . В обществените мрежи двамата постоянно споделят общи фотоси и се радват на доста позитивни мнения от страна почитателите, които ги дефинират като сладка двойка.
                 

 „ Страхотни сте “ , „ Истинска обич “ , „ Прекрасни сте “, „ Много сте хубави, бъдете все по този начин един до различен “, „ Много сте сладки. Това е същинска обич “ - пишат почитателите под всяка тяхна обща фотография.
                 

Двойката постоянно засвидетелства обичта си един към различен в обществените мрежи с любовни послания.

„ Любовта е шарена и постоянно друга, само че има ли нещо по-силно от нея? “ , „ Виждала съм по какъв начин се държи мъж, който в действителност обича. Повярвайте ми, той ще направи всичко, с цел да се усмихнете “, „ Най-важното е да намериш душа, която да добавя твоята “ - гласят част от любовните пояснения на двойката.
                 

Определено Алекса и Елица са образец за същинска и мощна обич.
                  



Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и  на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР