В оспорвана 12 часова надпревара, отборът на DRGM, спечели първото

...
В оспорвана 12 часова надпревара, отборът на DRGM, спечели първото
Коментари Харесай

Отборът на DGRM спечели състезанието в Кюстендил

В оспорвана 12 часова конкуренция, тимът на DRGM, завоюва първото ендюранс - отборно картинг съревнование за устойчивост от вида „ 24 часа на Льо Ман “, което се организира през вчерашния ден на писта „ Пауталия “ в град Кюстендил. Димитър Гайдов, Алекс Джулиан, Матео Бурци и Грегори Морин, който е първенец по картинг на Соди, мериха сили с още 27 тима от България и чужбина.

На призовата стълбичка, второто място зае ATR team Brask, в който се състезаваха Витантонио Луици - някогашен водач от Ф1, Колин Браун - международен първенец по картинг, победил Люис Хамилтън за купата, както и Фабио Полевски и Алесио Печини. Белгийският тим La dream team, в който се състезава четирикратният международен първенец на Соди, Кевин Капрас, зае почетното трето място на Еко 12 часа на България.

В горделивост за всички сънародници се трансформира напълно българският тим на Пловдив рейсинг, които се класираха на четвърто място. Еко 12 часа на България бе първото по рода си събитие у нас и едно от най-големите моторспорт надпревари за годината, в което взеха присъединяване 110 водачи от 11 народи, разпределени в 28 тима.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР