В особени времена като днешните е важно да се обръщаме

...
В особени времена като днешните е важно да се обръщаме
Коментари Харесай

Валя Балканска: За да имаме доброто отношение, мили хора, вслушвайте се, пазете се

В особени времена като днешните е значимо да се обръщаме към безспорните престижи, хората, с които се гордеем, че сме българи, и да се вслушваме в думите им. Световноизвестната певица Валя Балканска е една от тях. Ето какво сподели тя:

„ Благодаря на Бога, в положително здраве съм. В подобен прекрасен безоблачен ден да пожелаем на всички като мен, на тези години, тъй като имам уши и чувам какво се приказва. Защото, от една страна, ние стресирахме и политици, стресирахме и служители на реда, стресирахме и медици. Те стоят през деня и нощем да ни пазят, а ние самите, с тези твърди глави, вървим като кьорави. Ако ние внимаваме, ще излезем от обстановката. Ако ние сме инати и мислим, че единствено тебе и мене няма да хване, тогава няма оправяне. Сами би трябвало да се пазим – аз да вардя тебе, ти да пазиш мене.

То е казано, в случай че не вярваш в себе си, не вярваш и насреща индивида. И по тази причина, с цел да имаме празниците, с цел да имаме срещите, с цел да имаме положителното отношение, благи хора, вслушвайте се, пазете се. Не е належащо да показваш какъв брой си популярен, популярен е Този над нас, по-велик различен не виждам “.

Чуйте още какво сподели тя във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР