В основата стои качественият и утвърден роден вкус Kaufland България

...
В основата стои качественият и утвърден роден вкус Kaufland България
Коментари Харесай

Млечните продукти в Kaufland са с преобладаващ дял на родната продукция и строго контролирано качество

В основата стои качественият и одобрен роден усет
Kaufland България работи стабилно, с цел да усилва дяла на родната продукция в основни за българския консуматор хранителни категории. Една от тях са млечните артикули, където компанията работи с одобрени производители и дребни фамилни мандри от 19 български района. Преобладаващата част са в Пловдив, София, Велико Търново и Пазарджик. Така все още 63% от всички млечни артикули в хипермаркетите на веригата са българско произвеждане, като в типично българските категории като прясно, кисело мляко, сирене и кашкавал над 90% са създадени у нас.  
 
Собствени марки с тествано високо качество на интернационално равнище
В тези 63% влизат и 8-те млечни продукта под личната национална марка „ Брей! “ от с. Замфирово, област Монтана и районите на София, Сливен и Хасково. Те са създадени с напълно български първични материали, а киселите млека са съобразени с националния стандарт за българско кисело мляко БДС. Серията включва още кокоши яйца „ Брей! “ от свободни кокошки и боза с българска пшеница, без консерванти и подсладители.
Категорията се добавя и от прясното и киселото мляко под личната към този момент одобрена марка K-Classic, които компанията предлага и са напълно от родни производители за локалния пазар. Това е по този начин, тъй като компанията държи продуктите, типични за българския пазар, като кисело и прясно мляко, да бъдат създадени в България, от локални производители, с цел да се резервира достоверният усет.
Както с всеки артикул от асортимента си, Kaufland обръща изключително внимание на индустриалните условия на личните марки артикули и тяхното високо качество. Доставчиците, които създават личните марки на компанията, би трябвало да са сертифицирани по интернационалните стандарти за качество и безвредно произвеждане на храни IFS или BRS.
Търговската верига организира и регулярни инспекции в над 10 сертифицирани интернационалните лаборатории в Европа, а създадените в България лични марки артикули се ревизират от акредитираната лаборатория Глобалтест, като млечните и месните артикули се тестват на всеки три месеца.

Качество и от фамилната мандра
 Kaufland започва просветителна платформа в поддръжка на застрашените животни в България Kaufland започва просветителна платформа в поддръжка на застрашените животни в България
Kaufland България започва акция с идея в границите на своята потребителска стратегия „ Зооландия “. Търговската верига създ...
Вече втора поредна година Kaufland България развива мрежа от фермерски щандове, като все още има към този момент 22 на територията на страната. В тях веригата предлага продукцията на над 20 дребни и междинни български производители и фамилни мандри и ферми от разнообразни български райони.
Фермерските щандове в другите градове оферират чисти артикули, чието високо качество компанията тества и управлява авансово.
 
Непрекъснат надзор на качеството по веригата на доставка
Качественият надзор на млечните артикули в асортимента на Kaufland България стартира още преди продуктът да бъде препоръчан на клиента. Провеждат се вътрешни дегустации, като се правят оценка външен тип, цвят, аромат, консистенция, усет на продуктите. Веднъж включена в асортимента, продукцията е обект на регулярни вътрешни инспекции, вид „ слепи “ дегустации, които целят да управляват свежестта на продуктите.
 Производители от 21 района у нас доставят Kaufland с качествено прясно месо и салами Производители от 21 района у нас доставят Kaufland с качествено прясно месо и салами
Kaufland България предлага прясно месо, месни артикули и салами, създадени в общо 21 района на страната при съблюдаване на строга и прочие..
 
Непрекъсната хладилна верига и строги условия на предпазване
Kaufland България ползва специфична стратегия за банкет, предпазване, доставки, хигиена, зареждане, пакетиране и продажба на млечни артикули, която е създадена характерно за комерсиалната верига.
Млечните артикули минават два пункта на вътрешен първокласен надзор, преди да бъдат изложени за продажба. Първият е обичайно при приема на стоката в Централния логистичен център на компанията в с. Стряма. Там, в особено помещение на нужната температура, експертите окачествители на компанията правят образна инспекция за типа, аромата и грамажа на продукта, коректността на етикета и качеството на опаковката.
Веднъж тествана и утвърдена, продукцията се транспортира до филиалите на веригата в специфични за задачата камиони с хладилни камери при нужната температура по този начин, че хладилната верига на продукта да не бъде прекратена и той да дойде оптимално пресен до хипермаркета.
 Зар Груп ООД: С Kaufland осъществяваме огромни количества на положителни цени за високото качество, което предлагаме Зар Груп ООД: С Kaufland осъществяваме огромни количества на положителни цени за високото качество, което предлагаме
Идва сезонът вкусните български тикви. По това време на щандовете с продукция от български зеленчукопроизводители в Kaufland клиентите...
Всеки хипермаркет разполага със профилирано хладилно помещение в своя склад, където се прави повторна инспекция на качеството при съответната температура, щом продуктът бъде доставен.
 
Постоянен надзор при изискванията на предпазване
Продуктите се излагат във свежата витрина при непоколебим температурен и хигиеничен режим, който се поддържа целодневно и съблюдава всички законови условия. Някои артикули като белите саламурени сирена се съхраняват за малко в подготвително помещение, където при строги правила за хигиена, се оцеждат, преди да бъдат изложени на витрината. 
Температурата на свежата витрина се управлява вътрешно всеки ден, а външна акредитирана компания следи непрекъснато посредством сензори, които я мерят във всеки един миг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР