В основата на термина афродизиак стои схващането, че съответният продукт

...
В основата на термина афродизиак стои схващането, че съответният продукт
Коментари Харесай

Кои са най-силните афродизиаци за по-добър секс

В основата на термина афродизиак стои схващането, че съответният артикул оказва помощ за възстановяване качеството на половото другарство при хората. За да се реализира този резултат, е належащо афродизиаците да подтикват либидото, да улесняват възбудимостта и да покачват половата ни сила. Дългогодишни изследвания демонстрират, че някои хранителни артикули имат капацитета да покачват сложно половата мощност на индивида. Редовната консумация на тези храни афродизиаци предлага изцяло естествена опция за възстановяване на половите качества, освен това – вкусна опция. Няма да е чудно, в случай че се окаже, че пътят към спалнята на най-великите любовници е прекосявал директно през кухнята.

Най-мощните афродизиаци измежду храните:

Стриди

Легендата твърди, че, макар тоталните разлики в епохите, в които са живеели, Клеопатра и Казанова са си приличали по 2 неща – по сериозните си полови качества и по любовта им към стридите. Тези морски блага потвърдено покачват равнищата на допамин, с което подтикват и мъжкото, и женското либидо.

Аспержи (аспарагус)

Мощното им деяние като афродизиак се изяснява с високото наличие на витамини от групата B, които подтикват секрецията на хистамини, считани за основен активатор на половото увлечение и при двата пола.

Авокадо

Древното индианско име на авокадото е ahuacati, което в превод значи тестис. Богатият на потребни за половата мощност субстанции състав на авокадото демонстрира, че това название надали се дължи само на външната аналогия на авокадото с мъжките полови жлези. Според легендата, изумени от мощния резултат на авокадото като афродизиак, античните проповедници на християнството в Латинска Америка забранявали на целомъдрените си енориаши да употребяват този плод.

Селъри

Този характерен тип целина е известен освен като идеална вкусова добавка при приготвянето на блъди мери, а и като мощен афродизиак. Редовната консумация на селъри покачва равнището на опредлеени феромони в потта на мъжа, което освен го прави по-привлекателен за дамите, само че и добавя половата му убеденост.

Смокини

В доста култури смокините се асоциират с положителната плодовитост на индивида, което е белег за позитивното им въздействие върху половите функционалности. Неслучайно в предишното в доста региони по света зрелите смокини са се търгували по-скъпо даже от златото.

Източник: puls.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР