В основата на паниката в Сливен и други градове стоят

...
В основата на паниката в Сливен и други градове стоят
Коментари Харесай

Слабаков се хвана за гушата с главния комисар на ромите в България

В основата на суматохата в Сливен и други градове стоят много хора на доста високо равнище. Това съобщи в предаването „ Неделята на NOVA” Петко Асенов, основен секретар на ромите в България.

Той добави, че множеството секти са извадени от ромските църкви.



А евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Андрей Слабаков дефинира случилото се в ромските махали на Сливен, Карнобат и Ямбол като парадокс. „ В съответния случай има някакъв парадокс. В концепцията на Красимир Каракачанов за хората, които не желаят да се образоват написа, че би трябвало да има санкции за тези, които не пращат децата си на учебно заведение, а не обратното”, разяснява Слабаков.



Той добави, че напрежението от обява в интернет дефинира случилото се като терористичен акт. „ Това се назовава терористичен акт в интернет. Терорист не е единствено човек, който се опасва с динамит и се гърми на площад „ Народно събрание”. Те би трябвало да бъде открити и наказани. Най-големият проблем е, че по-голямата част от ромските общности са необразовани и полуграмотни”, съобщи още евродепутатът.



Петко Асенов настоя прокуратурата и ДАНС да проверяват хората, които стоят в основата на случилото се при започване на седмицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР