В осмата седмица на Великият понеделник“ предстоят нова порция интересни

...
В осмата седмица на Великият понеделник“ предстоят нова порция интересни
Коментари Харесай

Любовен триъгълник и мисия под прикритие във „Великият понеделник“

В осмата седмица на „ Великият понеделник “ предстоят нова порция забавни истории и същински завършения. Любовният триъгълник във кино лентата „ Алоха “ и комичните, само че рискови завършения на „ Агент XXL “, ще се борят за зрителското утвърждение на уеб страницата. На 21 август от 21:00 ч. по KINO NOVA ще бъде излъчена лентата, събрала повече гласове.

Романтичната комедия „ Алоха “ споделя историята на Брайън (Брадли Купър), който се завръща в галактическата стратегия на Съединени американски щати в Хонолулу, Хавай, където е оставил и някогашната си другарка Трейси (Рейчъл Макадамс). Той получава втори късмет и е назначен на остарялата си служба, където се среща с Алисън (Ема Стоун), която има безгранична сила. Първоначално Брайън не желае да бъде част от един екип с Алисън, само че усеща, че се любува на моментите, прекарани с нея. В същото време е притеглен от Трейси, която твърди, че е траяла напред с живота си, само че в реалност не е.
 Алоха NOVA
Екшън комедията „ Агент XXL “ е вторият филм, за който феновете могат да дадат гласа си във „ Великият понеделник “. Агентът от ФБР Малкълм Търнър (Мартин Лорънс) получава задача да залови рисков банков апаш, за който има съмнения, че ще посети някогашната си другарка Шери Пиърс (Ния Лонг) и сина й Трент (Джаша Уошингтън). За тази цел Майкъл минава под прикритие и се дегизира като бабата на Шери – Хати Мей Пиърс, известна още като Голямата мама.
 филм NOVA
Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя любимец в уеб страницата на „ Великият понеделник “ –. На 21 август, тъкмо в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата кино лентата е събрал повече гласове. По традиция феновете, които вземат участие в гласуването в единадесетото издание на „ Великият понеделник “, могат да завоюват по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA. Повече информация за акцията следете и въвна филмовия канал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР