В още две столични болници ще се приемат пациенти с

...
В още две столични болници ще се приемат пациенти с
Коментари Харесай

Още две болници в София ще приемат пациенти с COVID-19

В още две столични лечебни заведения ще се одобряват пациенти с.
Това става със на Столичната районна здравна ревизия доктор Данчо Пенчев. тя е издадена на 19 октомври 2020г. и влиза в действие от същия ден.
 Коронавирусът учи и български деца с цената на човешки живот - възрастните научаваме ли се? Коронавирусът учи и български деца с цената на човешки живот - възрастните научаваме ли се?
Цял клас осмокласници в Търговище не желае да учи присъствено, тъй като тяхната класна умря от COVID-19 – освен това за много кратъ...
По 10 кревати за " пациенти с неусложнено състяние " към този момент би трябвало да има обобсобени във Вътрешните отделения на лечебните заведения МБАЛ " Доверие " АД и МБАЛ " Вита " ЕООД.
Според последните данни за разпространяването на ковид у нас и през днешния ден в София са регистрирани най-вече новозаразени - 292 души.

А през вчерашния ден шефът на Пирогов проф. Асен Балтов заяви, че потенциалът за COVIDболни на незабавното заведение е напълнен.
 Държавата призна: Системата не работи задоволително добре за по-сериозно болните от ковид Държавата призна: Системата не работи задоволително добре за по-сериозно болните от ковид
През последните седмици Министерството на здравеопазването разпознава проблем в връзката сред обособените структури по повод...

 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР