В осем от дните по Коледа и Нова година пазарджиклии

...
В осем от дните по Коледа и Нова година пазарджиклии
Коментари Харесай

Контур 7: Осем дни безплатна Синя зона по празниците

В осем от дните по Коледа и Нова година пазарджиклии и гостите на Пазарджик ще могат да употребяват свободно местата за почасово паркиране Синя зона, оповестиха публично от фирмата-концесионер на услугата " Контур 7 ".

На 24, 25, 26-ти декември 2018 година и на първи януари 2019-та, Синя зона няма да работи. Дните преди Бъдни вечер са събота и неделя, тъй че свободното паркиране стартира от на следващия ден. 29-ти и 30-ти декември също са събота и неделя и паркирането тогава ще е свободно.

Напомняме на жителите, че 27, 28 и 31-ви декември са работни дни и съгласно общинската разпоредба режимът за почасово платено паркиране е годен. На Стефанов ден и денят след него Синя зона ще работи в часовия диапазон от 08:00 до 19:00 часа. По изключение единствено в последния ден на годината работното време ще е до 17:00 часа.

В тази връзка молим към жителите и гостите на града да бъдат деликатни и в оставащите три работни дни до края на годината да съблюдават въведените правила, с цел да не бъдат неприятно сюрпризирани. Цената за един час в „ Синя зона “ е 1,50 лева Тя може да се заплати посредством закупуване на талони или изпращане на SMS.

Дори и в празничните дни водачите са задължени да съблюдават пътните знаци и разпоредбите за престой и паркиране на колите, тъй че да не пречат на придвижването и да не затрудняват напредването на останалите транспортни средства на пътя.

Желаем радостни, спокойни и светли празнични дни!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР