В осем областни града у нас стартира мащабна кампания за

...
В осем областни града у нас стартира мащабна кампания за
Коментари Харесай

Билбордове в цялата страна ще рекламират „Пловдив 2019“

В осем регионални града у нас започва огромна акция за външна реклама на „ Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “.

Пловдив, Варна, Бургас, София и Велико Търново са измежду първите градове, в които от началото на декември на основни булеварди и улици към този момент ще могат да се видят билбордове с логото на плана. Рекламата има за цел да разпространява „ Пловдив 2019 “ като идея с национално значение и първи български град, определен да носи влиятелната европейска купа.

Кампанията, която ще продължи през идващите 2 години, се спонсорира от пловдивската компания „ Кривицки и сие “ ООД. Тя е измежду водещите в региона на външната реклама и дава като част от корпоративнaта си обществена отговорност свои рекламни уреди и в още 3 града за разпространение на всички действия по програмата на „ Пловдив – Европейска столица на културата 2019 ”.

Кампанията за цялата 2018 година е на стойност от близо 200 000 лева и включва 550 проявления за 26 рекламни интервала. Компанията подписа контракт с общинската фондация „ Пловдив 2019 ”, с който подарява и 19 рекламни уреди, които ще бъдат сложени в централни пешеходни зони и на входните артерии на Пловдив.

В първата седмица на декември на ул. “Железарска “ ще светне и първият билборд от най-ново потомство с LED екран, на който ще бъде показано рекламно видео на „ Пловдив 2019 “. „ Спонсорите са извънредно значими за триумфа на всяка Европейска столица на културата. Важно е да се знае, че годината преди градът да е хазаин на купата, е стратегическа за включването на бизнеса в този план “, разяснява изпълнителният шеф на фондацията Кирил Велчев.

Насърчаването на публично-частното партньорство с присъединяване на компании от разнообразни сфери и браншове, е също част от дейностите, които „ Пловдив 2019 “ има за цел да осъществя до края на идната година.

Маркетинговият екип на общинската фондация е създал разнообразни равнища на спонсорство и сега се водят финални договаряния с търговски сдружения, които следва да бъдат оповестени в края на тази и началото на идната година. Партньорствата плануват създаване на взаимни маркетингови акции, общи артикули и лимитирани серии на артикули с логото на плана.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР