В опитите си да се измъкне от дъното във Втора

...
В опитите си да се измъкне от дъното във Втора
Коментари Харесай

Янтра Габрово привлече играч със сериозен опит в елита

В опитите си да се измъкне от дъното във Втора лига, Янтра Габрово притегли футболист със сериозен опит в родния футбол. Даниел Гаджев към този момент подписа контракт с клуба и се чака да обезпечи непоклатимост в халфовата линия на тима за идните провокации във втория ешелон.

Гаджев е състезател с 221 мача в елита на България. Футболният му път като младеж стартира от Ботев (Ихтиман). Първият му професионален контракт е с тима на Беласица (Петрич), за който играе 2 години в А група. В елита е носил още екипите на Локомотив (София), Монтана и Ботев (Враца). Във Враца игра през последните три сезона, а през миналата година оказа помощ на тима да резервира мястото си в Първа лига. Във второто равнище на родния футбол е защитавал цветовете на Монтана, Нефтохимик и Ботев (Враца).

"Идвам с настройката за победи. Мисля, че мога да бъда потребен с образец за по-младите футболисти, с експанзия и опит, с цел да може тимът да върви напред. В състава ми направи усещане положителният колектив и сплавта сред млади и опитни футболисти. Надявам се на колкото се може повече победи през сезона и по-добро класиране на Янтра от миналогодишното ", съобщи Гаджев.

За страдание, опитният полузащитник няма да може да вземе присъединяване в идващите два мача на отбора поради наказване от предишния сезон. Което не е изненада, поради статистиката- Даниел Гаджев е играчът с може би най-вече наказателни картони сега.

Янтра 2019 (Габрово) сега е без победа и без треньор, откакто Костадин Ангелов беше освободен при една извоювана точка в първите пет мача от сезона.


Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР