В опита да разнообразят почивката на туристите и да почистят,

...
В опита да разнообразят почивката на туристите и да почистят,
Коментари Харесай

Хотелиер от Приморско изби рибата с нестандартната си оферта

В опита да разнообразят почивката на туристите и да почистят, по едно и също време с това, плажовете, в Приморско започнаха акция - фасове против разходка с лодка.

Срещу бутилка, цялостна с фасове от плажа, летовниците получават безвъзмездна разходка в морето с яхта. Идеята е на хотелиера Здравко Василев.

"Фасовете са детайл, който търпи доста постепенно разложение, и от това, което ми носят туристите през вчерашния ден и през днешния ден, виждам, че има и фасове на повече от един сезон. Първо, съм един от най-големите съперници може би на тютюнопушенето и ми направи усещане, че и на други места има тази самодейност “, сподели той пред БНР.

“Реших да се спра точно на разходка в Дяволския залив. Това е южният залив на Приморско. Вчера имахме към шест души, който пристигнаха, и през днешния ден имаме още няколко загрижени за екологията ", добави Василев.

. Кампанията на плажното барче се споделя „ Лимонада за смет”, като задачата е против чаша, цялостна с отпадъци от плажната линия, барманът да ви даде чаша лимонада или бира.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР