В опит да се защити от вълната от критики заради

...
В опит да се защити от вълната от критики заради
Коментари Харесай

Тръмп твърди, че се объркал в изказването си за Русия, което разбуни духовете

В опит да се отбрани от вълната от рецензии поради обществените си изяви по време на срещата с Владимир Путин президентът на Съединените щати Доналд Тръмп сподели през днешния ден, че се е изразил неправилно на взаимна конференция в Хелзинки, съобщи Reuters.

Вчера той сподели, че не вижда за какво Русия би се намесвала в изборите в Съединени американски щати през 2016 година Днес обаче пред кореспонденти в Белия дом, той съобщи, че е имал поради противоположното – че не вижда за какво да не е била тя.

„ Казах думите „ би била” вместо „ не би била”, сподели Тръмп пред кореспонденти в Белия дом повече от 24 часа след проявата му паралелно с Путин.

" Изречението трябваше да е: „ Не виждам причина, заради която не би била Русия”, добави той.

Пред репортерите в Белия дом през днешния ден президентът съобщи, че изцяло има вяра и поддържа разследващите служби на Съединени американски щати и приема техните изводи за съветската интервенция. После той означи, че съветските дейности не са повлияли на резултатите от вота и се зарече, че неговата администрация ще работи интензивно, с цел да обезпечи отбраната на частичните избори за Конгрес през ноември тази година.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР