В опит да се защити от вълната от критики заради

...
В опит да се защити от вълната от критики заради
Коментари Харесай

Тръмп обясни, че не се изразил правилно за руската намеса в US изборите през 2016-а

В опит да се отбрани от вълната от рецензии поради обществените си изяви по време на срещата с Владимир Путин президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че се е изразил неправилно на взаимна конференция в Хелзинки, предадоха Ройтерс и АП.

Вчера той сподели, че не вижда за какво Русия би се намесвала в изборите в Съединени американски щати през 2016 година Днес обаче пред кореспонденти в Белия дом, той съобщи, че е имал поради противоположното - че не вижда за какво да не е била тя.

Казах думите " би била " ('would) вместо " не би била " ('wouldn't), сподели Тръмп пред кореспонденти в Белия дом повече от 24 часа след проявата му паралелно с Путин . " Изречението трябваше да е: " Не виждам причина, заради която не би била Русия " , добави той.

На общата конференция с съветския президент, републиканецът Тръмп бе запитан през вчерашния ден дали има вяра на заключението на разследващите организация на Съединени американски щати, че Русия се е намесила в изборите, с цел да му помогне да победи кандидатката на демократите Хилари Клинтън. Тръмп отговори, че не е уверен, че това е била Москва. " Не виждам никаква причина това да е по този начин " (I don't see any reason why it would be).

След това той добави: " Президентът Путин беше изключително безапелационен и мощен в отричането си през днешния ден ", напомня думите на Тръмп Ройтерс.-->
 Доналд Тръмп БГНЕС
Пред репортерите в Белия дом президентът съобщи, че изцяло има вяра и поддържа разследващите служби на Съединени американски щати и приема техните изводи за съветската интервенция. После той означи, че съветските дейности не са повлияли на резултатите от вота и се зарече, че неговата администрация ще работи интензивно, с цел да обезпечи отбраната на частичните избори за Конгрес през ноември т.г.

Тръмп дефинира срещата с Путин като фактически значима и сериозна , добавя ТАСС. Той сподели, че разговорът с Русия остава доста значим . Президентът сподели, че връзките с Русия са почнали да се усъвършенстват след срещата в Хелзинки.
 Доналд Тръмп БГНЕС
Той сподели, че неговата администрация ще работи нападателно, с цел да отблъсне всевъзможни старания на други страни за интервенция в изборите през 2018 година, включително и от Русия, предадоха Ройтерс и ТАСС.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР