В опит да привлече повече зрители на реклама или да

...
В опит да привлече повече зрители на реклама или да
Коментари Харесай

Facebook представи месинджър за деца

В опит да притегли повече фенове на реклама или да внесе ред в спорната си платформа (предстои да разберем), Фейсбук анонсира достъпността на Messenger Kids, версия за деца на известния месинджър на обществената мрежа. Тази версия на информационното приложение споделя доста от функционалностите на общоприетото приложение, включително шерването на фотографии, видео и текстови чат. Това, което го отличава са опростени настройки и контроли, както и симпатични детски видео филтри и гиф модули за деца.

Компанията е помислила и над обезпечаването на сигурността на малчуганите. След като бъде свалено на устройството на детето, неговият родите би трябвало да авторизира устройството посредством неговия личен акаунт в обществената мрежа, вписвайки се с името и паролата си. След това още веднъж те са основатели на акаунта, който е обвързван с регистрацията на родителя.

Компанията твърди, че приложението няма да демонстрира реклами пред детето, което го употребява и няма да дава персонална информация на трети страни. Освен това, приложението се преценява изцяло с условията, записани в Закона за отбрана на персоналната информация и сигурността на децата онлайн, въведен в Съединени американски щати от Федералната комерсиална комисия. В момента има iOS версия на приложението за Съединени американски щати, като в идващите месеци ще бъде пусната и Android версия за целия свят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР