В опит да покаже, че няма проблем с партийната организация

...
В опит да покаже, че няма проблем с партийната организация
Коментари Харесай

ГЕРБ се опитва да потопи скандала във Видин с нови членове

В опит да покаже, че няма проблем с партийната организация във Видин, която напуснаха към 50-ина членове, от ГЕРБ оповестиха, че са били признати 234 души по време на партийно заседание в крайдунавския град в сряда. Преди две седмици партийните си книжки хвърлиха знакови имена във видинската конструкция на ръководещата партия, измежду които и някогашният кмет Огнян Ценков.

Партийните книжки на новите членове са били връчени от представителите на централното управление (Изпълнителната комисия на ГЕРБ) Томислав Дончев и Красимир Велчев.

" Добре пристигнали в най-хубавия тим на политическата сцена, който прекара България през една рецесия, ще я прекара и през тази с най-малко вреди “, споделил Дончев на новите партийци. Според нето нямало " нищо трагично в напускането на някои членове на локалната конструкция ". " Т ова се случва в политиката. Това е демокрацията. Ние би трябвало да мислим най-малко 15 години напред. Затова и съм щастлив от многото младежи, станали част от тима на ГЕРБ-Видин ", успокоил Дончев, написа в известието на партийния пресцентър.

" Преди 14 години създадохме ГЕРБ и се веселя, че и през днешния ден има толкоз доста искащи да членуват в партията. Това значи, че водим устойчива политика и тя е ориентирана към хората ", споделил от своя страна Красимир Велчев.

За регионалния координатор Владимир Тошев, поради противоречие с който настояват, че са напуснали множеството членове, новоприетите потвърждават, че партийната организация е сплотена.

Напусналият някогашен кмет на Видин Огнян Ценков към този момент разгласи пред " Сега ", че би взел участие в политически план на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Преди ден стана ясно, че проблеми има и в организацията на ГЕРБ във Плевен. Там партийци изпратиха писмо до водача и министър председател Бойко Борисов, в което декларират, че регионалният координатор Мирослав Петров води подмолни игри с Българска социалистическа партия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР