В опит да подкрепи разрушителната си икономика, руският президент Владимир

...
В опит да подкрепи разрушителната си икономика, руският президент Владимир
Коментари Харесай

Владимир Путин се опитва да превърне лагерите ГУЛАГ в горещи руски ваканционни точки

В опит да поддържа разрушителната си стопанска система, съветският президент Владимир Путин отваря домовете на своите лагери ГУЛАГ в туристически пакетни почивки.

Откакто звярът нахлу в Украйна през 2022 година, визовите ограничавания и затвореното европейско въздушно пространство понижиха шанса руснаците да пътуват в чужбина за ваканции. Сега държавното управление реши да влага в превръщането на Далечния изток, прочут със своите затворнически лагери ГУЛАГ от ерата на Сталин, в нова гореща ваканционна точка.

Таймс оповестява, че ще бъде издигнат курорт с 2000 стаи, наименуван Трите вулкана, и са начертани 170 неотдавна сертифицирани за сигурност пешеходни маршрута. Желаещите да посетят от столицата Москва към този момент могат да се качат на някой от новите направления на Аерофлот. Полет от осем часа и половина до Петропавловск-Камчатски е единствено 15 000 рубли (£130).

Властите се пробват да разпространяват района като идеалното място за тези, които търсят „ деен, изпълнен с завършения туризъм ср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР