В опит да намери нови двигатели на растежа с приближаването

...
В опит да намери нови двигатели на растежа с приближаването
Коментари Харесай

В Източен Китай ще бъде изграден град на виртуалната реалност

В опит да откри нови мотори на растежа с приближаването на 5G епохата Нанчан, административният център на източната китайска провинция Дзянси, постави крайъгълния камък за превръщането му в град на виртуалната действителност, съобщи " Радио Китай ".

Градът за технологии и нововъведения във виртуалната действителност е с обща повърхност от 9 кв.км и брутни вложения в размер на към 50 милиарда юана (около 7 милиарда щатски долара).

Очакванията са той да оформи интегрирана верига на стойностите, която ще се състои от платформи за корпоративни услуги и подготовка на експерти, с което ще се подтиква в допълнение приложението на виртуалната действителност, производството на хардуер, софтуерното инженерство и основаването на наличие.

Китайската софтуерна компания Хуауей ще помогне за работата и ръководството на града с техническа поддръжка на информационната мрежа, облачни калкулации и огромни данни, обявиха от компанията.

Световната конференция за промишлеността на виртуалната действителност бе закрита в понеделник в Нанчан. На нея бяха подписани 104 контракта на обща стойност 9,2 милиарда щатски $, обявиха от провинциалния отдел на индустрията и осведомителните технологии.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР