В Окръжния съд в Добрич започна дело срещу 25-годишен мъж,

...
В Окръжния съд в Добрич започна дело срещу 25-годишен мъж,
Коментари Харесай

Стартира делото срещу 25-годишен, обвинен за убийството на майка си

В Окръжния съд в Добрич стартира дело против 25-годишен мъж, упрекнат за убийството на майка си, оповестиха от пресцентъра на институцията. Жертвата е на 51 години. Престъплението е осъществено в добричкото село Честименско.

Според обвинителния акт на прокуратурата, подсъдимият К.Р., след посещение при съседи, където използвал алкохол, у дома почнал да бие и наскърбява жена си. Майката на мъжа се намесила в опит да предотврати побоя. Целейки да в профил старата жена, подсъдимият на два пъти й нанесъл удар с пестник в главата и я блъснал. Тя залитнала към стената, паднала по тил, направила спазъм и повече не помръднала. Жената на К.Р. съумяла да избяга на открито, а съседи извикали кола за спешна помощ. Пристигналият екип на "Спешна помощ " установил гибелта на майката.

Мъж от Добрич стреля по жена си пред очите на щерка им

63,0Престъплението, за което К.Р. е упрекнат, се санкционира с "лишаване от независимост " за период от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна, показват от съда. Следващото съвещание по делото е планувано за 9 август.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР