В Окръжния съд в Благоевград днес бяха разпитани двама свидетели

...
В Окръжния съд в Благоевград днес бяха разпитани двама свидетели
Коментари Харесай

Извадиха в съда ножовете, с които Марио Метушев намушкал жертвата си

В Окръжния съд в Благоевград през днешния ден бяха разпитани двама очевидци и едно експерт за жестокото ликвидиране, осъществено от 40-годишния някогашен футболист Марио Метушев от Гоце Делчев. Припомняме, че Метушев наръга 97 пъти най-хубавия си другар Красимир Колджиев - Дзъмбо точно на Рамазан Байрам през юли 2018 година. Първи дадоха показания двамата служители на реда, охранявали Метушев в болничното заведение в Гоце Делчев, откакто самият той се наръгал 11 пъти, в опит да се самоубие.

Цитиран от Struma.com, единият показа пред съда: " Пазихме обвинения, който по това време беше настанен за лекуване в МБАЛ-Гоце Делчев, с цел да не нарани себе си още веднъж или някой различен. Знам, че брачната половинка му го посети няколко пъти, само че какво са говорили не знаем, беше относително спокоен, до момента в който лежа в болничното заведение и не е създавал проблеми ".

Като експерт пред съда застана правосъдният доктор Яни Златин, който е изследвал натрупа и оръжията на убийството, той сподели: " Случая не е комплициран, просто е извънредно тежък. При толкоз доста пострадвания от порезни рани, не мога да изключа хипотезата, за присъединяване на не едно хладно оръжие ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР