В Окръжната прокуратура в Добрич е постъпило постановление на прокурор

...
В Окръжната прокуратура в Добрич е постъпило постановление на прокурор
Коментари Харесай

Властите във Флорида подгониха българин за измама и контрабанда, намериха го в Добрич

В Окръжната прокуратура в Добрич е постъпило разпореждане на прокурор от Върховна касационна прокуратура за краткотрайно задържане под стража на българския жител Желяз А. То е било издадено във връзка с  получена молба от способените американски управляващи за следваща екстрадиция в Съединени американски щати, оповестиха от Апелативна прокуратура - Варна.

29-годишният мъж е търсен със заповед за арест, издадена от Областния съд на Южен окръг на Флорида, Съединени американски щати, по две обвинявания -  за машинация към страната и износ на артикули без лиценз. Лицето е арестувано за период от 72 часа от Окръжната прокуратура в Добрич.  В този период ще бъде направено искане за краткотрайното задържане за период до 60 дни на Желез А. на съображение контракта за екстрадиция сред държавното управление на Република България и държавното управление на Съединени американски щати, което ще бъде импортирано в Добричкия областен съд.

В момента се чакат материалите по преписката против българския жител. Престъпленията, в които мъжът е упрекнат, дават отговор на машинация и контрабанда по българското законодателство.  Те са наказуеми и по законите на Съединени американски щати с отнемане от независимост за оптимален период от 20 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР