В Окръжна прокуратура – Кърджали днес са постъпили жалби от

...
В Окръжна прокуратура – Кърджали днес са постъпили жалби от
Коментари Харесай

Местан отново обжалва паричната си гаранция

В Окръжна прокуратура – Кърджали през днешния ден са постъпили тъжби от Лютви Местан, посредством неговия бранител, срещу разпореждане на проверяващ орган от Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура-Кърджали от 19.04.2019 година, с което на Лютви Местан е наложена мярка за неотклонение „ гаранция “ в пари в размер на 10 000 лв., както и против разпореждане на Окръжна прокуратура - Кърджали, с което му е наложена мярка за процесуална насила „ възбрана да напуща рамките на Република България “, оповестиха от прокуратурата.
Вчера (22 април) ​кърджалийският съд анулира постановлението на прокуратурата, с което беше отнета книжката на водача на ДОСТ Лютви Местан, обвинен за причиняването на злополука, при която почина дете​. Припомняме, че случаят стана на 14 април покрай прохода „ Маказа”, при разклона за село Загорско.
В ефира на Нова телевизия околните на умрялото бебе обявиха, че съгласно тях следствието няма да се води обективно и по тази причина те желаят основният прокурор Сотир Цацаров да поеме случая. Дядото на шестмесечното дете, Джевдет Сали, сподели, че Местан не е спрял на знак " Стоп ", макар че на мястото е имало видимост. " Разбира се, че Лютви Местан е отговорен за случая ", сподели дядото. Близките са безапелационни, че водачът на ДОСТ е подкупвал хората.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР