В Окръжен съд – Кърджали е насрочено делото за пътнотранспортното

...
В Окръжен съд – Кърджали е насрочено делото за пътнотранспортното
Коментари Харесай

Делото за катастрофата с Лютви Местан е насрочено за 15 септември

В Окръжен съд – Кърджали е планувано делото за пътнотранспортното произшествие на 14 април 2019 година край село Загорско. Делото ще се гледа на 15 септември, оповестиха от съда.

Подсъдими са Юсеин Тефик Ахмед и Лютви Ахмед Местан. Обвинението е за причиняване на гибел по несъобразителност в превоза на кръстовището на основен път I-5 и пътя за село Загорско, община Момчилград.
Катастрофата с Местан: И бащата на починалото бебе, и политикът отиват на съд Двамата са привлечени като обвинени при изискванията на без значение съпричиняване
При трагичния случай автомобилът, ръководен от Местан, излиза на основния път без, съгласно проверяващите, да спре на знак " Стоп " и удря движещата се на път с преимущество кола на Юсеин Ахмед.

При случая почина 6-месечно бебе, което е пътувало със фамилията си. Ранени са братчето и родителите на детето.
Kатастрофата с Лютви Местан: Удължават с два месеца периода за следствието Съдебната автотехническа експертиза по делото не е подготвена
В продължение на месеци политикът беше единственият упрекнат за случая. Привличането на бащата като съпричинител стана, откакто излезе назначената от прокуратурата автотехническа експертиза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР