В Окръжен съд-Благоевград бе доведена, окована с белезници сводницата Елмас

...
В Окръжен съд-Благоевград бе доведена, окована с белезници сводницата Елмас
Коментари Харесай

Сводничката със 7 имена влезе окована в благоевградския съд

В Окръжен съд-Благоевград бе доведена, окована с белезници сводницата Елмас Донева, която е упрекната за трафик на 6 дами за полова употреба в Кипър. Делото се гледа при закрити порти от тричленен състав, защото се разпитват част от работилите за Донева, написа struma.com.

Елмас Донева бе арестувана на 27 ноември 2017 година в София при взаимна интервенция на Районна прокуратура – Благоевград и Агенцията за битка с трафик на хора в Кипър, Столична дирекция на вътрешните работи, Първо РУП – Благоевград и ДАТО. Тя била търсена 4 години от кипърските управляващи, като през всички години сменила имената си 7 пъти.

През март Елмас пробвала да се самоубие в ареста, като се нагълтала с хапчета " диазепам ", само че опитът й останал несполучлив. Почти по същия метод е работила, с цел да я пуснат на независимост, когато е била ареста в Кипър и по-късно избягала.

След доста направени експертизи е открито, че обвинената страда от биполярно разстройство и меланхолия. А през 2004 година била на лекуване в психиатрична болница под името Даниела Донева, защото правила два опита за самоубийство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР