В окото на истинската буря, която документалния филм „Напускайки Невърленд“

...
В окото на истинската буря, която документалния филм „Напускайки Невърленд“
Коментари Харесай

The Jacksons стартираха кампания за Джако

В окото на същинската стихия, която документалния филм „ Напускайки Невърленд “ сътвори към излизането си, и откровените обвинявания против Майкъл Джексън в педофилия, които насочи от дребния екран, неговото семейство предприе контра акция.

Братята му, които се подвизават под името The Jacksons, изнесоха трибют концерт за Краля на попа в Браизлия в негова отбрана. Тито, Марлон, Ранди и Джаки (Джърмейн не съумя да се качи на сцена заради заболяване) пяха части на Jackson 5, в който Майкъл е главен вокал.

В репертоара бяха ‘I Want You Back’, ‘ABC’, ‘The Love You Save’ и ‘Dancing Machine’, като братята дадоха обещание цяло турне в негова поддръжка против обивненията на през днешния ден 36-годишния Уейд Робсън и 41-годишния Джеймс Сейфчук в документалната лента. „ Той е всичко и би трябвало да бъде показан на сцена “, сбито съобщи Тито.

Междувременно юристът, който представляваше Джако по време на процеса през 2005 година, съобщи, че „ Напускайки Невърленд “ съдържа материали, който са извадени „ отвън подтекста “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР