В огромен скандал се забърка легендата Юсейн Болт. Най-бързият човек

...
В огромен скандал се забърка легендата Юсейн Болт. Най-бързият човек
Коментари Харесай

Болт се забърка в огромен любовен скандал с модел

В голям скандал се забърка легендата Юсейн Болт. Най-бързият човек на планетата стана татко преди дни, само че се оказа, че малко преди да се роди щерка му е молил за голи фотоси модела Шари Холидей. За това описа самата тя пред " Сън ".

" Пратих му две фотоси по долни дрехи, а той отвърна: " Горещи са, заклевам се! ". Нямах визия, че има връзка. Дни по-късно видях по новините, че е станал татко и не можех да допускам. Познаваме се от 2018 година, била съм в един хотел с него и от самото начало не знаех, че има жена до себе си.

Когато научих му написах, че би трябвало да се концентрира върху личното си семейство ", споделя Шари.

Две седмици преди раждането на детето му беше в Англия. Писахме си, наричаше ме секси и маце. В един миг спря да написа и помислих, че е задремал.



За пръв път се срещнахме преди към две години в Лондон. Бяхме на една маса и той ми споделяше, че съм красива. Беше самонадеян и не обели дума, че има връзки с друга жена.

Когато взех решение да се прибирам, той звънна на собствен другар и му сподели да ни вземе и да отиваме в хотела му. Отидох, само че само се целувахме, след което си потеглих ", добавя хубавицата.

Болт има връзка от шест години с Каси Бенет, а в средата на този месец двамата станаха родители на момиченце.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР