В официално изявление след инцидента музикантът се извини и каза,

...
В официално изявление след инцидента музикантът се извини и каза,
Коментари Харесай

Зверство! Рок Звезда Бие Шутове В Главата На Фотографка!

В публично изказване след случая музикантът се извини и сподели, че не го е направил съзнателно. Според фотографката обаче Джош Хоми я ритнал изцяло умишлено. „ Видях го по какъв начин се приближи, погледна право в мен и ме изрита в лицето ”, описа Челси Лорън. Тя добави, че ще подаде тъжба в полицията. В Инстаграм разгласява и няколко фотоси на Хоми секунди преди случая. Тя написа, че е получила рани в региона на веждите и има инфектиране на шията.

44-годишният фронтмен на бандата в началото се извини в профила на Queens of the Stone Age в Twitter, само че след вълната от рецензии против него разгласява и видеоклип в YouTube. В него още веднъж сервира извинения. " Аз просто желаех да се извиня на Челси Лорън. Нямам никакво опрощение за това, което направих. Наистина скърбя и се надявам, че тя е добре, написа Пик. Правил съм доста неточности в живота си и нощес несъмнено беше една от тях ", сподели Хоми.

Челси Лорън по-късно благодари на почитателите на Queens of the Stone Age за поддръжката след неприятната преживелица. Това не е първият път, в който Джош Хоми е подложен на критика за държанието си на сцената. През 2008 година той беше упрекнат в хомофобия, откакто обиди почитател по време на концерт в Норвегия. Той го заплаши, че ще го удари в лицето преди да хвърли бутилка по него.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР