В официалния си профил в Туитър бившият шеф на гръцката

...
В официалния си профил в Туитър бившият шеф на гръцката
Коментари Харесай

Кодзиас: Изнудвачи и корумпирани поразяват демокрацията

В формалния си профил в Туитър някогашният началник на гръцката дипломация Никос Кодзиас написа за подкопаване на достойнството, репутацията и достолепието с неистини и клюки и изяснява, че " оставката е акт на отговорност ".

„ С неистини, клюки подкопават моята чест, известност и достолепие. Изнудвачите, корумпирани, " инструментите на системата ", подкопават достолепието и достойнството на тези, които се опълчват. По този метод те поразяват действието на демокрацията. Оставката е акт на отговорност “, написа Никос Кодзиас в Twitter, без да показва защо и към кого се отнася посланието му.

На туитовете на някогашния началник на гръцката дипломация реагираха от опозиционната „ Нова народна власт “, задавайки въпроса кои са „, питат които са " корумпираните оценители “. От опозиционната мощ за следващ път, въпреки и косвено, желаеха да бъда огласен текстът на оставката на Кодзиас.

„ Защо беше отхвърлен Кодзияс и за кого мисли някогашният министър, когато споделя „ изнудвачи и корумпирани “, които „ нападат демокрацията “. С непубликуването на писмото с оставката на Кодзиас се удостоверява, че Ципрас, Кодзиас и Каменос се изнудват, с цел да не бъде разкрита истината, настояват от " Нова народна власт ".

Бившият гръцки външен министър Никос Кодзиас, който е и водач на придвижването за хрумвания и действия " Прато ", довечера ще произнесе тирада в Хераклион на гръцкия остров Крит. Събитието се провежда от неговото придвижване и той ще приказва по тематиката " Гърция в един изменящ се свят “./БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР