В официалната позиция на кралския двор по повод Мегзит от

...
В официалната позиция на кралския двор по повод Мегзит от
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл и объркването в кралските им титли

В формалната позиция на кралския двор във връзка Мегзит от края на предходната седмица ясно се споделяше, че принц Хари и Меган Маркъл към този момент няма да бъдат Негово и Нейно кралско височество, считано от пролетта, когато и публично стартира новият им живот.

Тези трофеи се употребяват единствено от старши членовете на кралското семейство, които го съставляват публично и са най-близки възможни наследници на трона.

Дни по-късно обаче купите им още веднъж са под въпрос в кралския двор. В следствие стана ясно, че Хари и Меган ще продължат да бъдат херцог и херцогиня на Съсекс, за каквито бяха оповестени на сватбата си, само че това наподобява не е задоволително.

Според кралския протокол, носенето на идентични трофеи не е задоволително явен знак, че двамата души са омъжени.

Причината за терзанията и полемиките в кралския двор са няколко нагледни образеца. Даяна Спенсър продължи да бъде Даяна, принцесата на Уелс, и след развода си с принц Чарлз. Сара Фъргюсън също стана просто Сара, херцогинята на Есекс, след развода си с принц Андрю през 1996 г, написа CNN.

А занапред ще се доизяснява по какъв начин тъкмо ще е вярно да се обръщаме към Хари и Меган. Засега и дребните им имена са изцяло задоволителни... /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР