В офисите на Лил пристигнали много оферти за нападателя Виктор

...
В офисите на Лил пристигнали много оферти за нападателя Виктор
Коментари Харесай

В Лил получили много оферти за звездата си

В офисите на Лил пристигнали доста предложения за нападателя Виктор Осимен. Клубът обаче ще се раздели с него при доста положително предложение, близо до 72-ата милиона лири, които Арсенал даде предходната година за Никола Пепе.

21-годишният Осимен се причисли към Лил предишното лято от Шарльороа, само че доста бързо показва качествата си и означи 18 гола в първия си сезон в Лига 1. Интерес към него има от Тотнъм, Ливърпул, Арсенал, тимове от Испания и Италия.

Собственикът на Лил Жерард Лопес съобщи, че не е под напън да продава играчи, макар рецесията с ковид, която се отразява финансово на всички клубове.

" Има голям брой предложения. Отхвърлихме една от британски клуб и една от испански през януарския трансферен прозорец. Това лято това продължава. Не желая да кажа имената на клубовете, които наддават, само че мога да ви кжа, че офертите са няколко. Те са от три разнообразни страни ", съобщи Лопес.

Victor Osimhen is hot transfer property with Lille saying it turned down offers from #LaLiga and #PremierLeague this January. Is the Nigerian bound for England? #Transfers #TransferRumours https://t.co/3b3UkvpyPB
— Sportstar (@sportstarweb) May 31, 2020
Осимен дойде в Лил за 10 милиона лири и подписа петгодишен контракт. Сега клубът е напът да стигне до голяма облага от прехвърлянето му единствено 12 месеца по-късно.

" Не съм по продажбите. Миналата година хората не ни имаха вяра за офертите, които получихме за Пепе, а те бяха доста. С Осимен е същата обстановка. От слуховете най-високата цифра, за която се приказва като брой на предложенията, е най-близо до действителността ", показа още притежателят на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР