В Очуша живеят родителите на убития Валентин Петров, чието тяло

...
В Очуша живеят родителите на убития Валентин Петров, чието тяло
Коментари Харесай

Извънредно: Жестока Престрелка Край Костенец След Сигнал За Чане!

В Очуша живеят родителите на убития Валентин Петров, чието тяло бе намерено през вчерашния ден в дома му в Костенец, който е в съседство на този на Стоян. Именно околните на Валентин са подали сигнала за 43-годишния Зайков, който полицията търси от 10 май за убийството на 38-годишната му някогашна другарка и майка на сина му Милена Шишкова.

Баретите са влезнали в къщата на семейство Петрови, само че при претърсването Зайков не е открит.

По-рано през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов съобщи, че има възможност търсеният да се е укривал в къщата на убития Валентин в Костенец. По думите му обаче към момента не е доказана връзка сред двете убийства в Костенец, макар че не е изключена тази версия.

Убийствата на Милена и Валентин обаче са осъществени с разнообразни оръжия. Младата жена бе убита с револвер, а мъжът най-вероятно с ловна пушка.

" Най-вероятно убийството на 42-годишния мъж е осъществено с ловно оръжие, има попадение от сачми, само че след привършване на съдебно-медицинската експертиза ще имаме изясненост ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

В издирването на 43-годишния Стоян Зайков са включени и Отрядът за за битка с тероризма, както и екипи на жандармерията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР