В очекване на големия финал на Евровизия и представянето на

...
В очекване на големия финал на Евровизия и представянето на
Коментари Харесай

В очекване на големия финал на Евровизия и представянето на Equinox

В очекване на огромния край на Евровизия и представянето на Equinox България излиза довечера на огромния край на песенния конкурс " Евровизия ". Шоуто стартира в 22:00 и ще бъде предавано по националните малките екрани в Европа, Австралия и други елементи на света, като се чака то да доближи общо до към рекордните 200 милиона фенове. Българите в чужбина тази вечер ще могат да гласоподават за р одната група Equinox ( " Екуинокс " ), която ще се бори за чудесно класиране с песента Bones.

Един от представителите на българската делегация Деян Йорданов разяснява пред Дарик, че на генералната подготовка нощес, на която са дали своят вот жури комисиит е, представянето на нашите не се е различавало от показаното в последните две подготовки и полуфинала на състезанието. " Това е д обра вест, тъй като значи, че сме постигнали оптималното допустимо показване и оттук насетне всичко е въпрос на рутина и опит от страна на изпълнителите. Колкото до журитата, никой не може да каже кой по какъв начин е дал своя вот . Тази година е доста странна на " Евровизия " от позиция на това, че има доста любимци и довечера може да имаме неочакван победител " , сподели Йорданов.

 България Евровизия БГНЕС, списък

Преди фина ла нашите са с възприятие е за изпълнен дълг , тъй като групата се е класирала за финала. Всички в българския лагер са на мнение, че българската ария е добра , с положително обръщение и това ги прави щастливи и горди.

На въпрос по какъв начин могат да бъдат подкрепени нашите представители , Йорданов акцентира, че от страната ни не може да се гласоподава за българската ария, участваща на състезанието. Българите в чужбина обаче могат да гледат шоуто по малкия екран на съответната страна и д а гласоподават за нашата ария на телефоните, които ще бъдат изписани на екрана . " Изцяло в ръцете на българите в чужбина е да се обединят и да ни оказват помощ, тъй като тяхната поддръжка би била скъпа ", сподели Йорданов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР