В очакване на паметния сблъсък между Кубрат Пулев и Хюи

...
В очакване на паметния сблъсък между Кубрат Пулев и Хюи
Коментари Харесай

PLAY DIEMA XTRA подарява билети за историческия сблъсък Пулев

В очакване на паметния конфликт сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри , дава опция на почитателите на бокса да завоюват два двойни билета за вълнуващото събитие. Мачът ще се организира на 27-и октомври в Арена Армеец в София и ще бъде излъчен онлайн в платформата против абонамент. Потребителите ще могат да проследят историческия конфликт и посредством закупуването му като настрана събитие, като прекарването и страстите от дуела ще доближат до тях непосредствено, без спирания за реклами.

За да бъдат измежду късметлиите, които ще се снабдят с двоен билет за зрелищната борба Пулев – Фюри, боксовите запалянковци би трябвало да се абонират за на адрес https://play.diemaxtra.bg и да слагат отметка за приемане на нюзлетър в профила си. Срокът за осъществяване на играта е до 11.00 ч. на 24 октомври, а двама от всички, присъединили се в конкуренцията, ще завоюват двоен билет за боксовата галавечер на 27 октомври в Арена Армеец. Пълните условия за присъединяване в играта може да видите.

ще даде опция на всички останали боксови почитатели да гледат дуела посредством закупуването му като настрана събитие от платформата. За да могат потребителите, избрали тази алтернатива за следене на конфликта, да се приближат съвсем на метри от кръга и да не изтърван нито една секунда от протичащото се в залата, по време на излъчването на боксовата церемония вечер няма да има спирания за реклами.

Кубрат Пулев е с 25 победи, 1 загуба и 13 нокаута, а първенецът на Англия в тежка категория Хюи Фюри е с 21 триумфа, 1 проваляне и 11 нокаута. Победителят от дуела ще завоюва статута на формален кандидат за международната купа при най-тежките, версия Международна боксова федерация (IBF).

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем дуела и ще се предава от 20:00 ч. директно по DIEMA XTRA и.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР