В очакване на новата 2019-а година силно се вълнуваме какво

...
В очакване на новата 2019-а година силно се вълнуваме какво
Коментари Харесай

Вижте какво ви чака през 2019-а

В очакване на новата 2019-а година мощно се вълнуваме какво ли ни вещаят звездите, дали годината ще е сполучлива и хармонична. Астролог Петя Георгиева приготви своята годишна прогноза за всеки зодиакален знак, която с наслада споделяме с вас.

Овен

Динамична ще е годината за представителите на вашия знак с задоволително благоприятни условия за реализация. Дали ще се възползвате или не, зависи от държанието ви. Не се захващайте за няколко неща по едно и също време, тъй като ще разпилеете силите си и получените резултати няма да ви зарадват. Действайте с умерено движение и отчитайки персоналните си благоприятни условия.

Ще има, несъмнено, и усложнения. Приемете ги като тестване за издръжливостта, волята и търпението си. Някои от тях ще играят ролята на „ предизвестие “, целящо да ви защищити от неточности.

Мобилизирайте персоналния си капацитет в моментите, в които решавате да започнете нещо напълно ново. Представете си, че имате пред себе си бял лист и на вас се пада да напишете първата дума. Нелек избор, само че печелившата ви тактика в тази ситуация е да повишите потенциала си, повишавайки познанията.

Не залагайте на количеството, а на качеството.

Поставяйте си действителни цели и неотложно изработвайте проекта за постигането им. Страхът от непознатото не трябва да е спирачка към новото.

Телец

Всеизвестно е, че представителите на вашия знак са поредни и упорити хора. През 2019 година тези качества ще се окажат извънредно потребни. В допълнение би трябвало единствено да се научите да поддържате връзка по-свободно и да отстоявате ползите си по време на договаряния.

Ще създадете разнородни контакти и което е доста значително, с нужните хора в точния миг. Новите хора, гравитиращи към вас ще ви стимулират, ще ви подсказват подобаващи решения, ще споделят истински хрумвания.

Благодарение на присъщия си сексапил и омагьосване ще съумеете да „ изгладите острите ъгли “, помрачаващи връзките ви с някои остарели другари, с близки родственици, с обичания човек.

Ще разширите въздействието отвън сферата на главната си активност. Творческият ви капацитет ще пораства постепенно, само че осезаемо. Действайте самоуверено, в случай че ви хрумне да се занимавате с нещо ново, изключително през втората половина на годината.

Дайте опция на интуицията да ви подскаже мощните страни и на въображението да ги развие.

Прекалената нерешителност ви пречи да работите с обсег. Ако за дадена концепция нямате „ авариен вид “, това напълно не значи, че е неприятна и че би трябвало да се откажете от нея.

Близнаци

Всичко, към което предходната година се отнасяхте повърхностно и подминавахте с минимално внимание, през тази година ще се върне при вас като бумеранг. Не разчитайте на шанс, нито на случайности, нито на дарове от ориста. Събитията, с които ще се наложи да се справите през 2019-а може да не са непреодолимо сложни, само че никога няма да са лесни. От вас ще се изисква усърдие, централизация, успеваемост и фикция, освен това всичките дружно в еднакъв миг.

Ще има проблеми и в персоналния живот, и в деловата сфера, и по време на образование. Най-често ще са взаимносвързани или разследване едно от друго. Няма място за суматоха, а за стимулирани дейности и основаване на ясна тактика. Положителният резултат от тестванията е, че те ще „ взривят “ въображението ви, а то ще е „ ключ “ за всяка преграда, през която се постанова да преминете. Ще измененията ползите, възгледите си и ще намерите нови способи за реализация на уменията си.

Вие сте проводник, умеете да усвоявате и предавате информация, използвайте това свое качество пълноценно.

Научете се на самообладание, бързането ви вреди, то е „ създател “ на всичките ви неточности. Движете се повече, придвижването ви зарежда с сила, която можете да трансформирате във всичко, което си пожелаете.

Рак

Трудолюбието и старанието ви в действителност ще бъдат почтено възнаградени през 2019-а година. На вас не ви е нужна някаква съответна причина, с цел да работите настойчиво. Вие просто обичате да го вършиме, освен това вниквайки в елементи, които за всички останали остават незабележими. Всичко, което досега ви е затруднявало ще откри своето решение. Колкото по-мащабни са проектите ви, толкоз по-бързо ще стигнете до крайния резултат. Възможностите за реализацията им ще са много по-различни от това, което сте си представяли при стартирането им.

Предстоят промени. Важни, от време на време непредвидими, от време на време прекомерно внезапни, даже плашещи. Този път е желателно да промените посоката и вместо по рачешки да дадете „ на заден ход “, да се движите самоуверено напред. Бъдете сигурни, че ще е за положително. Ще се убедите в личните си умения и качества и постоянно ще се случва да възкликвате: А, значи могло!

Развивайте интуицията и менталните си качества, те у вас са мощно застъпени. Лидерски и организаторски умения също не ви липсват, само че нормално ги пренебрегвате поради боязън от неуспех или от чист мързел. Ако деянията креативност, ще осъзнаете, че пред вас има невероятни вероятности.

Лъв

Не изпускайте опцията през 2019-а година да сбъднете фантазиите си или най-малко множеството от тях. Вие постоянно сте успявали да формулирате ясно задачите си, само че не всеки път успявате да трасирате пътя към тях. Едно от изискванията за прогрес през тази година е да сте добре готови, с каквото и да се захванете. Най-важният и най-скъпият ви запас е информацията. Осигурете си задоволително информация, от разнообразни източници, сравнима и проверяема преди да започнете същинска активност. По този метод ще реализирате обемни замисли за малко време.

В множеството случаи работата, с която се занимавате ще ви харесва, ще ви доставя наслаждение и ще ви подтиква да се самоусъвършенствате. Опитайте се още при започване на годината да наваксате с изостаналото. Да върнете задълженията си, да извършите обещанията, да изгладите споровете, да анализирате връзките. Може би е време да прекратите някои от тях и да вложите повече възторг в други. Не се колебайте. Овладейте егото си, научете се да се преценявате с възприятията и желанията на близките, повече да давате, в сравнение с да получавате.

Не забравяйте, че вие излъчвате наслада и оптимизъм, с което помагате на хората към себе си. Продължавайте да го вършиме.

Преодолейте заседналия метод на живот, изберете спорт, който ви подхожда и ви разтоварва и го практикувайте за наслаждение. Ефектът ще ви удиви.

Дева

Хора като вас, рационални и практични, нямат навика да си губят времето с незначителни занимания. Колкото повече работите, толкоз сте по-енергични и в този ред на мисли ще се захванете с генералните си проекти безусловно още от първия ден на 2019-а година. Не се учудвайте, че първите резултати ще са налице чак в края на пролетта. Заедно с тях ще има спомагателни финансови приходи, нови благоприятни условия, промени в всекидневието. Прагматичното ви мислене ще отстъпи място на сантименталното и ще погледнете на житейските си позиции от друг ъгъл, убежденията ви ще претърпят смяна в посока на рационализиране.
Ще установите, че някои ваши схващания са неправилни или неактуални, само че в известна степен ще ви е неудобно да се разделите с тях. Напразно, направете го и ще се почувствате по този начин, като че ли сте отворили прозореца в стая, която от дълго време е трябвало да проветрите. Свежият „ въздух “ ще е равнозначен на свежи хрумвания, контакти и оферти.

Първоначално офертите може да ви се сторят прозаични, само че скоро ще установите, че са елементарно осъществими и задоволително доходни. А с ново запознанство през втората половина на годината може да пламне и нова обич.
Там където другите не виждат причинност, вие виждате наклонност.
Усъвършенствайте умеенето си и помогнете на близките да намерят смисъла на живота си.
Не ограничавайте насоките си на развиване, усъвършенствайте се креативен, с цел да разгърнете и приложите на процедура всичките си гении.

Везни
В началото на годината към момента ще сте под въздействие на инерцията от предходната година. Стремежът да съумеете на всякъде и във всичко ще ви зарежда с тръпка и хъс. Постепенно и съвсем незабележимо тонусът ви ще понижава. Няма да е обвързвано нито с капризите на времето, нито с физическото ви положение, а с вътрешното ви чувство, че имате потребност от малко отмора, нещо като презареждане. Тишина, успокоение, лимитирани контакти и то единствено с хора, излъчващи позитивизъм, за месец или два, до момента в който лятото ви обгърне с колорита си.Тогава към този момент ще сте подредили задачите си и ще се втурнете към тях със размах. Ще се случат значими събития, които ще ви подбуден към промени. Ще бъдат малко непредвидени, леко стресиращи, само че като цяло резултатът от тях ще е позитивен.
Отделяйте средства за образование, през 2019 година това ще е най-печелившата ви инвестиция. Не стигайте до крайности, търсете най-благоприятен баланс сред разсъдък и усеща.
Вие сте естествено основани миротворци и дипломати. Можете да намерите задоволително решение там, където всички мислят, че разновидностите от дълго време са изчерпани.

Прилагайте гения си. Ще помогнете за разрешаването освен на непознатите спорове, само че и за своите.
Вашето усърдие работи мотивиращо на хората към вас и ускорява възприятието им за отговорност. Обменяйте опит. Ще научите близките да са по-взискателни към себе си, а самите вие ще станете по-решителни.

Скорпион
Магнетични, сексапилни, със мощен темперамент, Скорпионите се оправят с компликациите като с детска игра. Посрещат трудностите „ с бутонките “ и всяка победа е нова „ тухла “, повдигаща кулата на самочувствието им. Каквото и да се случи Скорпионът се бори яростно и до дъно.
През 2019-а събитията ще се отразят върху прочувствените усещания на Скорпионите. Ще се постанова постоянно да рискуват, да реагират стремително и гъвкаво, което значи, че мисълта им ще би трябвало да работи „ на бързи обороти “. Още през втората половина на годината ще открият, че рискът си е заслужавал и че трудът им не е отишъл на вятъра.Тогава е желателно да понижат темпото, да се научат на неизменност, самообладание и усърдие. Интуицията им е мощна, проницателни са и съумяват да вдървен същността на обстоятелствата и явленията доста по-дълбоко от всички останали. Бързо усвояват нови познания и не е изключено да трансформират професионалната си тенденция или сферата на активност, да осъществят своя остаряла фантазия. Достатъчно ще е единствено да работят по легален метод и да са откровени с сътрудниците си. Някои настоятелен връзки може да се трансформират в крепко другарство или буйна обич.
Залагайте освен на логиката, само че и на интуицията, когато поемате лидерски функционалности.
Най-лесният метод да приобщите околните към себе си е да поискате помощ. За тях е значимо, че им имате доверие.

Стрелец
През миналата година не ви липсваха завършения, само че не ви липсваха и разочарования. Представителите на вашия знак кардинално са пътешественици, авантюристи, търсачи на мощни чувства и от време на време не преценят обективно степента на риск, заради което претърпяват загуби. През 2019-а обаче, надали някой би могъл да се назова по-голям късметлия от вас. Достатъчно е единствено да се спомене, че Юпитер, шефът ви, царската планета, ще е в Стрелеца през съвсем цялата година, което значи, че ще извлечете изгода даже от незначителни на пръв взор събития.
Ще запазите позициите и ще увеличите приходите си при изискване, че си изградите ясна тактичност във всички посоки на активност, че се въздържате от импулсивни действия и че не прекалявате с разноските за развлечения.

Правете нещата по лесния метод, избирайте директни, а не заобиколни пътища. Въздържайте се от прояви на нарцисизъм в персоналните връзки. Търсете компромис, вместо да „ дърпате чергата към себе си “ и ще усетите внезапна смяна в държанието на близките по отношение на вас.
Вие сте откриватели, не ви е нужно доста време, с цел да осмислите и усвоите законите на обществото и Вселената. Не задържайте знанията единствено за себе си, намерете метод да ги предадете на повече хора.
Не разпилявайте силата си и не се опитвайте да бъдете на няколко места по едно и също време. Не е нужно. Подредете целите, нищо от насладите на живота няма да ви убегне.

Козирог
За консервативни хора като вас всяка смяна наподобява страховита, без значение че може да е нищожно дребна. Работейки поредно и настойчиво ще можете да навлезете в 2019-а година „ начисто “, горди че сте довършили започнатото. Но това значи единствено едно, че би трябвало да започнете нещо ново, дори може би кардинално ново, обвързвано с персоналния живот и реализацията ви. Може би с дребни крачки, само че решително и без да се самозалъгвате. Ще си задавате доста въпроси, ще получите и доста отговори. Невинаги ще са най-правилните, само че пък ще има условия и за втори късмет.
Преживяванията ще са разнородни, ще варират от сълзи до смях или до смях през сълзи и без значение дали ви харесват или не, във всички случаи ще ви накарат да се замислите. В последните месеци на годината ще си поставите нова цел, световна, чиято реализация ще продължи повече от година. Ще се сближите с нови хора, на които ще можете да разчитате и ще сте удовлетворени от достиженията си.
Не отлагайте значимите решения. Вие сте практични, умеете да формулирате концепциите си, да ги разпределяте и реализирате на всички стадии. Не подценявайте опциите си.
Съчетавайте умствената работа с физическа интензивност и ще намерите вид да разширите бизнеса си.

Водолей

Темпото ви на развиване през тази година ще е прекомерно неравномерно. Освен автентично мислене ще са ви нужни и спомагателни фактори като интензивност и разпоредителност. Ще преживеете и някои парадокси, като да вземем за пример, че занимания, в които имате задоволително опит ще ви се получават мъчно или пък противоположното, със напълно нови и непознати неща ще се справите от първия път. Не разчитайте на случайности, а на безусловно премерени и премислени дейности.
Каквото отложите за „ по-късно “ ще е обвързвано със загуба. Не разпилявайте силата си с незначителни действия и реагирайте бързо на непредвидените условия. Реално видяно те ще са „ печелившата ви карта “. Ако изникне опция при започване на годината да се обучавате, въпреки и в непозната за вас област, направете го, даже да ви се коства, че наученото за нищо няма да ви послужи. Ще се убедите, че не е по този начин. В края на годината, в случай че желаете, ще можете да промените работата си. Ще сте извънредно заети, само че пък приходите ще надминат упованията ви.
Никой не отхвърля лидерските ви качества, само че през тази година ролята ви на вдъхновители, уредници, консултанти е за предпочитане. Както натоварването, по този начин и отговорността ще е по-малка и ще ви остане време да удовлетворите интелектуалните си желания.
Не игнорирайте околните поради работата си. След време ще съжалявате за пропуснатите мигове с тях.
Риби

Всичко от което не сте били удовлетворени в предходната година или не сте съумели да извършите, ще бъде осъществено през 2019-а. В удобна позиция сте, ще можете да подреждате решенията си и ще се чувствате в действителност като „ Риба във вода “. В началото на годината няма да усетите смяната, темпото към момента ще е същото и заниманията ви към момента ще са най-вече прозаични, ще подреждате проекти, цели, ще систематизирате тактики. Много нужен интервал, обаче, в който ще наберете скорост и по-късно работата ви ще върви като добре смачкан часовников механизъм. В този интервал е значимо да действате премислено, а не по инерция.
Следвайте разпоредбите, четете инструкциите и не експериментирайте със съмнителни финансови интервенции. Източниците ви на доходи ще са повече от един, а не е изключено да поставите началото и на собствен бизнес. Деловите връзки ще са източник и на страсти, и на облаги, само че нищо повече от това. Не търсете в тях благоприятни условия за сантиментална връзка, не вкарвайте фамилиарност в бизнеса.

Не е наложително да спазвате общите трендове, а да намерите метод да впишете в тях персоналните си качества. Споделяйте възприятията си, само че не робувайте на предубеждения и съчувствие, в случай че не желаете да станете жертва на непознати неточности. Отделяйте време за спортни занимания, ще ви оказват помощ да овладеете пристъпите на безредица в държанието си.

az-jenata.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР