В очакване на наследник е първата дама Десислава Радева, пише

...
В очакване на наследник е първата дама Десислава Радева, пише
Коментари Харесай

Бебе ще проплаче в семейството на Ген. Деси - slava.bg

В очакване на правоприемник е първата дама Десислава Радева, написа Ретро. С бебе няма да я зарадва нейният 23- годишен наследник Страхил, а първият й братовчед Кристиян.

Цялата рода на президентшата била в трепетно очакване на новото попълнение в фамилията. Не е загадка, че военачалник Деси е извънредно близка с роднините си по майчина линия и поддържа топли връзки както с вуйна си и свако си, по този начин и с тримата братовчеди. Тя била измежду първите, които узнава новината за бременността на Галя, брачната половинка на нейния братовчед. До месеци първата дама ще бъде вуйна, а полът на бебето бъдещите родители пазят загадка.

Самият президент Радев също чудесно познавал многолюдната фамилия на жена си. Двамата с Десислава бяха и измежду гостите на сватбата на нейния братовчед, която той подвигна преди две години в ресторант на брега на морето край Бургас.

Десислава Радева обаче не е по този начин задушевно призната от фамилията на президента, което продължава да издига на фундамент и тачи повече първата му брачна половинка и майка на двете му деца Гинка Кесякова. За напрежението сред майката на Радев и военачалник Деси се носят митове в село Славяново, където пенсионерката Станка живее.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР