В общо 24 български града ще могат да гласуват руските

...
В общо 24 български града ще могат да гласуват руските
Коментари Харесай

Руснаците ще могат да гласуват за президент в 24 български града

В общо 24 български града ще могат да гласоподават съветските жители в България на идните президентски избори в родината им на 18 март. Това оповестиха от посолството на Руската федерация в страната ни.

В самия ден на изборите вотът ще може да бъде извършен единствено в 4 града - София, Русе, Пловдив и Варна. Избирателните секции ще бъдат отворени от 8:00 до 20:00 часа.

Хората, които обаче не могат да гласоподават в този ден или пък се намират в други градове, могат да упражнят вота си в други 20 обитаеми места в датите сред 3 март и 17 март. Въпросните градове са: Благоевград (3 март), Видин, Димитровград, Хасково, Силистра, Шумен (4 март), Банско, Дупница, Петрич, Самоков, Карлово, Бургас, Добрич, Велико Търново (10 март), Стара Загора, Сливен, Търговище (11 март), Несебър (15 март), Враца и Плевен (17 март).

В България живеят близо 10 000 съветски жители. Освен това по всяка възможност по време на изборите страната ни може да бъде посетена и от много съветски туристи, които явно ще имат опция и да гласоподават в планинските градове като Банско и Самоков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР