В общинския кризисен щаб на Плевен се работи по 450

...
В общинския кризисен щаб на Плевен се работи по 450
Коментари Харесай

В кризисния щаб на Плевен работят по 450 сигнала за отстраняване на щети от бурята

В общинския спешен щаб на Плевен се работи по 450 сигнала за премахване на вреди от бурята на 15 май, оповестиха от общината.
Те се отнасят за паднали дървета, повреди на осветителни тела, здания, покриви, мазилки, светофарни уредби, улици. Голяма част от дейностите в поддръжка на популацията са осъществени от РСПБЗН. Други са поети от общинските компании.

Имотите на компания "Тибор ", която стопанисва общинския пазар, са наранени тежко. Навесна структура от 700 кв.м. в региона, където се търгува с плодове и зеленчуци, е надупчена от градушката и се нуждае от цялостна замяна. Досега компанията е направила над 5000 лв. разноски за разчистване на клони и премахване на вреди от наводнението в плевенския пазар.

Фирма "Инстрой " работи за очистване последици върху 17 парцела, върху които са паднали дървета и са развалили покривите им.
Екипите на компания "Паркстрой " са изчистили над 30 паднали дървета от водната каскада и градската градина, премахнали са от Горноплевенските гробища 13 изкоренени дървета.

Отстраняват се повреди, нанесени на общинските здания на Центъра за работа с деца и на Северняшкия отбор, на селски улици, на покрива на автогарата, навеси на спирки за градския превоз.

В Плевен е изпратен от община Ловеч екип с автовишка, който ще ни окаже безплатна помощ, сподели заместник-кметът на Плевен Милен Яков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР