В община Тетевен новата учебна 2020/2021 година стартира за 1788

...
В община Тетевен новата учебна 2020/2021 година стартира за 1788
Коментари Харесай

В община Тетевен бе открита новата учебна 2020/2021 година

В община Тетевен новата образователна 2020/2021 година започва за 1788 възпитаници, от които 157 първокласници.
Д-р Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен, изпрати на всички образователни заведения на територията на общината приветствени адреси и книжки с пожелания за първокласниците. В НУ,,Хаджи Генчо “ и НПГГСД,,Сава Младенов “ в Тетевен, доктор Бояджиева участва персонално на откриването на новата образователна година.

Тя се обърна към учителите с почит и почитание към професионализма им, потвърден през годините, към родителите с зов да бъдат сътрудници на учебното заведение, а на учениците пожела да бъдат изобретателни и смели, да изживеят незабравима година, изпълнена с доста триумфи и приятни моменти, тъй като учебното заведение е бил втори дом на всеки от нас и постоянно ще бъде! Дом, изпълнен с топлина и любов.

В националната професионална гимназия дружно с доктор Бояджиева бе и ръководителят на ОбС-Тетевен – Мария Стойчева, като тя насочи своите пожелания за новата образователна година и в СУ,,Георги Бенковски “ – Тетевен. Тони Стоев – зам.-кмет на Община Тетевен, откри образователната година дружно с учители, възпитаници и родители в ПГ по СЕУ в Тетевен. На тържествата в ОУ,,Васил Априлов‘‘ – с. Градежница и в ОУ,,Христо Ботев‘‘ – с. Глогово участва Красимир Красимиров – зам.-кмет на Община Тетевен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР