В община Шабла са взети всички противоепидемични мерки за летния

...
В община Шабла са взети всички противоепидемични мерки за летния
Коментари Харесай

В Шабла очакват повече туристи през юли и август

В община Шабла са взети всички противоепидемични ограничения за летния туристически сезон. Организацията на централния плаж е съобразена с условията на министерството на туризма.

Кризата с ковид кара множеството хора да търсят по-безопасни места за морската си отмора. Сред тях е и Шабла. Районът се отличава с красива природа, която към този момент остава незасегната от тълпите туристи.

На централния плаж в Шабла, където цените за шезлонг и чадър са с 50% понижени, са взети и всички нужни ограничения за сигурността на туристите.

Момчил Сарандев, наемател на плаж " Добрич ": Изцяло сме спазили рекомендациите на Министерството на здравеопазването и Министерството на туризма. Нашият плаж е задоволително необятен, чадърите са на нужното разстояние, спасителите са по един на пост.

Община Шабла остава относително незасегната от пандемията. Досега е имало единствено един инфектиран с ковид, само че последните проби са негативни.

Мариян Жечев, кмет на Община Шабла: Просто би трябвало да привикваме с тази обстановка, само че поради че сме туристически регион и не отшумява епидемията през лятото, в действителност има по-голям риск.

В община Шабла чакат повече туристи през юли и и август.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР