В Община Русе получиха писмо от управителя на Общински пазари

...
В Община Русе получиха писмо от управителя на Общински пазари
Коментари Харесай

Предвиждат увеличаване на капитала на Общински пазари заради новия басейн

В Община Русе получиха писмо от шефа на " Общински пазари " ЕООДКунчо Кунчев.В писмото той моли Общинския съвет на Русе да прегледа предлагането за увеличение на капитала на сдружението посредством действителна парична вноска от Община Русе в размер на 500 000 лв..

Предложението е обвързвано с капиталовото желание на Община Русе да построи многофункционален плувен комплекс в Младежки парк в града. Този комплекс ще включва спортни уреди за плуване, както и търговско-развлекателни площи като масажни пространства, парна баня, закрити, открити и детски басейни, кафетерия, фитнес зала, офис част, заведение за публично хранене и развлечения, магазини и други.

Инвестицията ще бъде осъществена посредством " Общински пазари " ЕООД, което към този момент има подписан контракт за възлагане на социална поръчка за осъществяване на инженеринг-проектиране, строително-монтажни работи и авторски контрол на обекта " Плувен комплекс " в Младежки парк, гр. Русе.

Съгласно контракта за осъществяване на строително-монтажните работи по външни връзки за топлофикация и ВиК, е нужен финансов запас в размер на 500 000 лв.. Тези средства ще бъдат предоставени от Община Русе на " Общински пазари " ЕООД и ще бъдат изразходвани според контрактуваните условия и утвърждения финансов проект.

Увеличаването на капитала на " Общински пазари " ЕООД ще докара до записване на нови дялове от страна на Община Русе, като последната става едноличен притежател на капитала на сдружението. Това изисква надлежно изменение и на учредителния акт на сдружението.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР