в община Асеновград са в готовност да приемат учениците за

...
в община Асеновград са в готовност да приемат учениците за
Коментари Харесай

Учениците в Асеновград ще започват занятия в различни часове

в община Асеновград са в подготвеност да одобряват учениците за новата образователна 2020 г./2021 година Образователният развой ще започва присъствено при авансово избрани условия. Ръководството на всяко учебно заведение е създало обособен самостоятелен проект за работа, съгласно общите инструкции, спуснати от способените институции.
Образователният развой в 2 асеновградски гимназии - СУ „ Свети Свети Кирил и Методий “ и СУ „ Свети Княз Борис I “ - ще се организира на двусменен режим . Във всички останали учебни заведения учениците ще учат в една промяна . Тържества ще има за първокласници, петокласници и осмокласници, като образователните заведения ще преценяват по какъв начин да комбинират учениците по този начин, че да се съблюдават всички противоепидемични ограничения. Останалите класове ще стартират занятия стъпаловидно по график в друг час , за да не се получи застъпване на ученическите потоци. Вече е обособена и стая за изчакване на родител от възпитаник, при положение на нужда във всяко учебно заведение.
 Родители на митинг против маските и изолаторите в учебно заведение Родители на митинг против маските и изолаторите в учебно заведение
В 12 часа родители излизат пред МОН на митинг против ограниченията против ковид през новата образователна година. " Не на маските в учебно заведение,...
На територията на община Асеновград действат общо 15 образователни заведения, от които 13 – общински и 2 – държавни. Официален посетител на първия образователен ден в СУ „ Свети Свети Кирил и Методий “ и в СУ „ Свети Княз Борис I “ ще бъде заместник-кметът по филантропични действия инженер Петър Петров.
Началните часове на разкриване на образователната година в заведенията на територията на община Асеновград са както следва:
ОУ „ Ангел Кънчев “ – Асеновград – 10:00 ч.
ОУ „ Отец Паисий “ – Асеновград – 09:00 ч.
ОУ „ Христо Ботев “ – Асеновград – 09:00ч.
ОУ „ Петко Каравелов “ – Асеновград – 09:00 ч.
ОУ „ Никола Вапцаров “ – Асеновград – 09:00 ч.
СУ „ Свети Свети Кирил и Методий “ – Асеновград – 09:00 ч.
СУ „ Свети Княз Борис I “ – Асеновград – 10:30 ч.
ОУ „ Панайот Волов “ – Асеновград, квартал „ Долни Воден “ – 09:00 ч.
ОУ „ Професор доктор Асен Златаров “ – село Боянци – 09:00 ч.
ОУ „ Отец Паисий “ – село Мулдава – 09:30 ч.
ОУ „ Климент Охридски “ – село Златовръх – 09:30 ч.
ОУ „ Отец Паисий “ – село Тополово – 09:00 ч.
ПГ по ХВТ „ Свети Димитрий Солунски “ – Асеновград – 09:30 ч.
ПГ „ Цар Иван Асен II “ – Асеновград – 09:00 ч.
ПГ „ Свети Патриарх Евтимий “ – Асеновград – 09:30 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР