В обширния криптовалутен пейзаж бъдещето на дигиталното богатство принадлежи на

...
В обширния криптовалутен пейзаж бъдещето на дигиталното богатство принадлежи на
Коментари Харесай

Крипто експертите твърдят, че Ethereum, Shiba Inu и Bitcoin Spark държат ключовете към бъдещото дигитално богатство

В обширния криптовалутен пейзаж бъдещето на цифровото благосъстояние принадлежи на тези, които внасят нововъведения и експертни прозрения в блокчейн масата.

Известни крипто специалисти считат, че Ethereum, Shiba Inu и Bitcoin Spark имат нужното, с цел да отключат вратите към финансовото благополучие в цифровото пространство.

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark излиза като новаторска опция на Биткойн с новаторска блокчейн технология, наречена доказателство за развой (Proof-Of-Process, PoP). Отклонявайки се от истинския протокол на Биткойн, новата технология съчетава най-хубавите характерности на консенсусните механизми за доказателство за работа и залог (PoW и PoS), с цел да реши провокациите, като неналичието на смарт контракти, високите разноски за транзакции и концентрацията на добива върху няколко заможни субекта.  



Ниската скорост на обработка на транзакциите (TPS) на Биткойн е дългогодишно предизвикателство, а BTCS предлага най-хубавото решение посредством PoP. Проектът прави оценка, че спазването на нормативните условия, прозрачността и сигурността са от първостепенно значение за работата на BTCS и твърди вложителите посредством одита на процесите за опознаване на клиентите (KYC) на Cognitos и смарт договорите на ContractWolf .

BTCS предлага неповторим метод за генериране на доходи, като употребява приложение, което разрешава на потребителите да имат достъп до изчислителна мощ, да вземат участие в действия по рандеман и да получават награди. Чрез възстановяване на TPS и увеличение на потенциала на транзакциите, дружно с по-голям брой мрежови възли, въведени на по-ниска цена, BTCS има за цел да даде опция на по-широк кръг лица да вземат участие в добива.

BTCS натъртва на достъпността посредством по-ниските си бариери за влизане, които разрешават на всеки да се включи в интервенциите по рандеман. BTCS също по този начин интегрира безпроблемен пласт за смарт контракти в своята мрежа, като приема разнообразни езици за програмиране за бъдещо създаване на приложения след стартирането.  

ICO-то на Bitcoin Spark е във втора фаза, като един BTCS токен е на цена $1.75 с 15% бонус, а ранните вложители могат да получат планувана облага от 657% при стартирането на цена $10. това кара човек да се замисли за времената, когато Биткойн струваше единствено $1.

Добра инвестиция ли е Ethereum?

Ethereum резервира преобладаващата си позиция в разнообразни браншове на блокчейн промишлеността, в това число NFT и DeFi, като затвърждава лидерската си позиция. С неотдавнашните софтуерни усъвършенствания Ethereum може да се похвали с блокчейн инфраструктура от най-високо равнище, която се харесва на потребителите и разработчиците.  

Освен това ETH е пионер в новаторските смарт контракти и остава резистентен на фона на навлизащите на пазара нови кандидати.  

Дългоочакваният преход от PoW към PoS, наименуван “Сливането ”, е образец за непрекъснатите нововъведения в мрежата на Етериум. Въпреки това ETH се сблъска с провокации при надхвърлянето на ценовия предел от $2,000. Въпреки нарастването на цената с 55% през тази година, Ethereum към момента се търгува много под пиковата си стойност от $4,891.  

Ще доближи ли Shiba Inu $1?

Цената на SHIB проби границата от $0.000010, само че се намали с 4.5%.Shiba Inu се подрежда на 12-то място с действителна пазарна капитализация от към $6.3 милиарда. Монетата вкара нови разработки като блокчейна Shibarium, който оказва помощ за изгарянето на токени. Въпреки това, алткойнът към момента е под най-високата си стойност за всички времена и би трябвало да преодолее етикета на меме монета. За да доближи Shiba Inu $1 за токена, активът се нуждае от доста нарастване по отношение на сегашната си цена.  

Постигането на стойност от $1 за SHIB би изисквало голяма пазарна капитализация от $589 трилиона. Меме монетите разчитат значително на хайп, тъй че вложителите би трябвало да бъдат внимателни и да правят изследвания преди да подхващат дейности.  

Заключение

Пионерската блокчейн технология на Bitcoin Spark се стреми да преодолее рестриктивните мерки на Биткойн, като натъртва на достъпността, усъвършенстваната TPS и многопластовата система.  

Уникален модел на плана за генериране на доходи, интеграцията на смарт контракти и ограниченията за сходство способстват за евентуалния му напредък в пространството на криптовалутите.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР