В обръщение до медиите от изразяват силно безпокойство относно нарастващото

...
В обръщение до медиите от изразяват силно безпокойство относно нарастващото
Коментари Харесай

БЛС в защита на мерките и министъра на здравеопазването

В послание до медиите от показват мощно безпокойствие по отношение на възходящото напрежение измежду обществото поради настоящите противоепидемични ограничения и тяхното използване.
От организацията показват, че са наясно с нуждата от ясни параметри и критерии, при които да могат да проработят още веднъж и че браншовите организации чакат и съответни отговори на въпросите си. Според позицията на съсловната организация не трябва обаче да се пропуща фактът, че спрямо останалите страни в Европа, ограниченията у нас са измежду най-либералните и действително огромна част от бизнесите не престават да работят.
" На този декор е недопустимо битката с епидемията да се дефинира като персонална вендета на министъра на опазването на здравето и да се внушава, че дейностите на проф. Ангелов са плод на „ персонално отношение “. В писмото се споделя още:
 Председателят на БЛС ще е един от първите ваксинирали се Председателят на БЛС ще е един от първите ваксинирали се
Председателят на Българският лекарски съюз доктор Иван Маджаров ще е един от първите ваксинирали се против COVID-19. Това ще стане в Пловди...
" Грозно и неприемливо е да се атакува индивидът, извел като приоритет опазването на живота, както на медиците, по този начин и на всеки един български жител. Не е редно да се прави параленост, и то в народен ефир, на една тъмна ера, обвързвана с физическото очистване на 6 млн. души и днешните стопански компликации, в които се намира целият свят. Целенасоченото лишаване на живота няма нищо общо със устрема за неговото запазване. "
Писмото на лекарския съюз е по отношение на за ограниченията по отношение на заведенията за хранене и заведенията: „ Навремето един европейски политик е решил, че евреите не са му приоритет. И въпреки методите да са се трансформирали доста оттогава, резултатът е еднакъв ”
В отбрана на дейностите на министъра на опазването на здравето намерено писмо изпратиха и от Българската асоциация на професионалстите по здравни грижи.
И двете организации показаха, че застават изрично зад дейностите на министъра на опазването на здравето и приканиха за рационално говорене и градивен разговор, ясно осъзнавайки нуждата, че от лекарите се изисква да дават навременни и ясни отговори на поставените от обществото въпроси - това се споделя още в позицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР